tente.com

Fiecare domeniu de activitate impune anumite reguli si norme al caror scop este de a-i imbunatati functionarea si de a-i asigura o evolutie optima. La baza dezvoltarii acestora stau rotile, cele care intra in dotarea celor mai multe echipamente, masinarii si aplicatii mobile. Sunt cele care pot asigura stabilitatea lor, respectiv o deplasare eficienta, alaturi de o manevrabilitate corespunzatoare.

Cand vine vorba despre achizitiile ce vizeaza roti sau role, interesul este intotdeauna acelasi – de a beneficia de calitate si durabilitate. Tente este un producator de renume pe piata de profil, acesta iesind in evidenta prin varietatea de optiuni pe care o propune publicului interesat. Acestea sunt roti de dimensiuni, capacitati, materiale si caracteristici diverse, pliate pe nevoile fiecarei aplicatii, respectiv adaptate acestora.

Indiferent de domeniul vizat, ca este cel industrial, comercial, rezidential, medical, horeca etc., producatorul a avut in vedere fabricarea de roti personalizate, care sa ofere performante sporite pentru fiecare aplicatie.

Calitati ale rotilor si rolelor de la Tente

Iata care sunt cateva dintre calitatile pe care le prezinta produsele oferite de Tente si in cadrul site-ului tente.com/ro-ro.

Mobilitate crescuta

Obiectivul specialistilor a fost de a oferi o mobilitate crescuta in ceea ce priveste rotile si rolele comercializate si a reusit in acest sens. Indiferent de situatie, ca este vorba despre un dispozitiv de transport usor sau de unul supraincarcat, aceste accesorii au fost adaptate special pentru a asigura stabilitatea deplina a sarcinilor, beneficiind in acelasi timp de mobilitate sporita. Este valabil atat in cazul transpaletilor, cat si a carucioarelor de cumparaturi, a targilor de spital etc.

Stabilitate marita

Intrucat suprafetele pe care ruleaza diversele dispozitive mobile sunt dintre cele mai variate, specialistii au avut in vedere adaptarea rotilor si dupa acestea. Astfel, Tente dispune de solutii privind transportarea pe suprafete accidentate, cu denivelari, alunecoase, lucioase, dure, plane, line, etc.

Protectie sporita

Aceasta este asigurata atat prin materialele pe care diversele tipuri de roti le au la baza, cat si prin elementele suplimentare adaugate acestora, ce indeplinesc rol de protectie. Asadar, pe langa calitatea inalta a rotilor, protectia suplimentara constituie o necesitate indispensabila. Prin raportare la mediul in care ruleaza, anumite dotari ale acestora pot fi necesare. Unele impun utilizarea de roti cu protectii speciale, iar mediile cu conditii de lucru dificile sunt un exemplu in acest sens. De altfel amintesc dintre acestea cele cu praf si umiditate multa, mediile corozive, temperaturi extreme, cele care presupun transportarea de sarcini agabaritice etc.

Desigur, un alt aspect de urmarit vizavi de alegerea rotilor de la Tente, in functie de domeniul de utilizare, se refera la nivelul de silentiozitate al acestora. Spre exemplu, in spitale aceasta este o necesitate absoluta, mai ales pe anumite sectii. Este necesara o deplasare optima, alaturi de o functionare silentioasa.

Motivul pentru care este necesara o asemenea masura in anumite zone poate fi diferit. Spre exemplu, in cazul pacientilor, zgomotul specific poate fi deranjant, fapt valabil in cele mai multe situatii de altfel.

Solutii variate, pliate pe nevoi dintre cele mai speciale privind rotile si rolele, gasesti in cadrul site-ului tente/com/ro-ro.

De admin