usi garaj sectionale alexiana group

In aceste vremuri, confortul nu mai inseamna acelasi lucru ca acum multi ani in urma, ci a suferit o transformare. Intr-o societate din ce in ce mai digitalizata, aproape ca nu mai exista activitate ce necesita efort fizic, iar in aceasta categorie intra si actionarea usii de garaj.

Au trecut vremurile cand trebuia sa cobori din masina pentru a deschide usa garajului, chiar si atunci cand vremea era capricioasa. In prezent, poti avea parte de o usa actionata cu ajutorul telecomenzii speciale sau a unei aplicatii instalate pe telefonul mobil, doar daca alegi Alexiana Group drept furnizor principal.

Descopera in continuare mai multe informatii care te vor face sa intelegi importanta usilor de garaj functionale de la Alexiana Group, precum si avantajele care insotesc achizitia acestora.

Prima revizie gratuita, impreuna cu alte beneficii unice

O importanta la fel de mare precum o are usa de garaj in sine o au si serviciile ce insotesc aceasta achizitie, mai precis transportul, reparatiile si serviciul de mentenanta. Trebuie sa stii faptul ca daca alegi Alexiana Group drept furnizor principal, toate aceste servicii sunt acoperite.

Astfel, fiecare client beneficiaza de servicii gratuite, de solutii adecvate nevoilor, precum si de interventii diverse. De pilda, prima revizie a usii de garaj realizata in doi ani de la data montajului, este gratis. In plus, in comparatie cu alti furnizori din domeniu, Alexiana Group iti pune la dispozitie un termen prelungit de retur, precum si garantie extinsa care poate atinge pana la 11 ani. Impresionant, nu-i asa?

Un lucru de apreciat la acest furnizor il reprezinta calculatorul virtual aflat pe site-ul oficial, care iti permite sa vezi o simulare de pret a usii de garaj. Informeaza-te si din acest articol cu privire la numeroasele servicii de care poti beneficia daca alegi sa achizitionezi o usa de garaj sectionala de la Alexiana Group.

Serviciu gratuit de masuratori pentru clienti

La fel ca in cazul oricarui produs pentru locuinta, atunci cand planuiesti sa cumperi o usa de garaj, primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere sunt dimensiunile garajului, mai precis ale golului.

Insa, nu de fiecare data iti face placere sa iei masuratori, ba chiar acest lucru iti poate crea o neplacere. Decat sa iei masuratori gresite sau incomplete, mai bine conteaza pe serviciul de masuratori pe care il ai la dispozitie. Este gratuit si presupune deplasarea unei echipe tehnice la fata locului pentru a masura corect golul. Doar dupa ce aceste masuratori vor fi realizate, oferta finala va fi efectuata.

Poate parea un lucru marunt, insa este important intrucat daca exista vreo diferenta, chiar si una minora, va fi necesar sa se recurga la improvizatii in momentul montajului.  Nu poti permite sa se intample o astfel de situatie, mai ales daca iti doresti o inchidere etansa a usii de garaj pentru o izolare termica si fonica cat mai eficienta. Fiind umplute cu spuma poliuretanica in strat consistent, confortul si siguranta garajului sunt asigurate, deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.

Asadar, alege o usa de garaj sectionala de la Alexiana Group si descopera numeroasele servicii gratuite pe care aceasta echipa ti le pune la dispozitie.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *