O zi de condus printre dealuri

Ca sa incep direct, ieri am avut o zi pe cinste, exclus dupa ce a trecut ora 12 noapte, si a sosit duminica, ziua in care eu implinesc cu prietena mea 8 luni. Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand este ziua noastra, incepem sa ne certam, da rau de tot, nu vorbim toata ziua, trece ziua asta si gata parca nu mai avem nimic, nu imi dau seama ce se intampla, este este ceva straniu la mijloc, care ma face sa ma ingrojoreze pe mine unul, dar in fine.

M-am trezit de dimineata, cu gandul ca sa o ma apuc de treaba, insa visul meu in care conduceam nu prea m-a lasat in pace, si i-am zis tatalui meu sa plecam putin sa mai exersez si eu, pentru ca urmeaza luni, sa ma duc sa ma apuc cu instructorul sa ies in oras, si eu pana acum 2 zile nu stiam nici sa pornesc masina, insa ieri deja totul mi se pare asa cum trebuie, am pornit masina cu trebuie, o scoteam din viteze si multe altele.

Chestia este urmatoarea, pentru ca eu m-am chinuit cel putin 10-15 minute, pana sa pornesc masina, in rampta. Doamne deci a fost cu adevarat incredibil, pentru ca nu reuseam deloc sa pornesc masina de pe loc, se oprea mereu. Ce trebuie sa fac ? Frana de mana era trasa, si nu puteam sa pornesc masina daca nu trageam frana de mana la timp. Wow, apoi am inceput sa urc, si cand am luat-o drept inainte, s-a facut drumu drept, da-i viteza, parca nici nu puteam sa iau picioru de pe acceleratie, insa m-am invatat la un moment dat.

Ce vreau sa spun este ca intr-un final, m-a dus tata pe un campsi era o lucerna taiata, si fugi acolo cu masina, ne-am bagat cu masina de nu se mai putea, si cu fata si cu spatele si toate nebuniile posibile pe care le puteam face. Off doamne ce misto a fost, dar la un moment dat, tata mi-a spus ca dau cu spatele si sa asez masina intre doua pietre, si spre surprinderea mea chiar, am reusit. Doamne ce mandru eram, ma simteam cel mai tare, si chiar de bucurie, am pornit masina si l-am lasat pe tata acolo :))))))). Wow apoi m-am intors frumos cu masina, s-a urcat si am dat bataie. Dupa cum observ am cam inceput sa ma descurc de minune, fara sa mai fac vreo chestie. Dupa numai 2 ore deja am inceput sa dau cu spatele, sa pornesc masina de pe loc, toate miscarile alea si sunt foarte mandru de mine.

Maine incepe adevarata provocare, pentru ca trebuie sa ma apuc de condus cu instructorul, si aici e aici, deja nici ca se putea mai interesant, pentru ca fara sa vreau, trebuie sa trec si un examen, nu este ca mersul pe bicicleta, ai invatat si dai bataie pe sosea. Aici dupa ce inveti trebuie sa dai un examen.

Cam atat si imi urez mult succes, atat mie cat si celor ca mine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *