wiskey-beneficii

Indiferent ca e Jack Daniel`s, Jim Beam sau Johnny Walker, orice cunoscator sustine ca are un tip de wiskey pe care il prefera mai tare. De fapt, cererea de wiskey a depasit ofertele din ultimii ani, iar acest lucru inseamna ca din ce in ce mai multi oameni se bucura de un pahar din bautura lor preferata. Ei bine, vor exista si critici ai acestei bauturi: oameni care sustin ca wiskey-ul este o bautura tipica celor in varsta si cei care sustin ca „wiskey-ul are un gust teribil”. Dar, cum ar fi daca cineva ti-ar spune ca nu trebuie sa te simti vinovat din cauza unui pahar de wiskey? Potrivit oamenilor de stiinta, consumul de wiskey- cu moderatie bineinteles, este benefic pentru sanatate.

Beneficii wiskey

Te ajuta sa eviti kilogramele in plus. Comparativ cu alte bauturi, cum ar fi cocktail-urile sau berea, wiskey-ul este o bautura mai slaba in calorii si are un continut mai scazut de zahar, asa ca te poti bucura de un pahar de wiskey fara sa iti faci griji mai tarziu pentru ca te vei ingrasa.

De asemenea, aceasta bautura promoveaza sanatatea inimii. Alaturi de berea neagra si de vin, wiskey-ul fiind una din singurele bauturi alcoolice care sunt benefice pentru mentinerea sanatatii inimii. Antioxidantii care se gasesc in aceasta bautura ajuta la reducerea riscului de a suferi un atac de cord, deoarece contribuie la scaderea nivelului colesterolului.

Ajuta in lupta cu cancerul. Din cauza ca este bogat in antioxidanti, in special in acid elagic, wiskey-ul poate ajuta la impiedicarea dezvoltarii celulelor canceroase. De asemenea, oamenii de stiinta au descoperit ca bautura ofera efecte protectoare in timpul tratamentului cu chimioterapie.

Contribuie la imbunatatirea sanatatii creierului. O multime de studii au aratat ca un consum moderat de wiskey contribuie la reducerea riscului de dezvoltare a maladiei Alzheimer si dementa- cu toate ca un consum exagerat contribuie la dezvoltarea acestei afectiuni. De asemenea, wiskey-ul reduce riscul de accident vascular cerebral, deoarece contribuie la reducerea nivelului de colesterol.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *