Intr-o forma pesimista se spune ca ce bate la usa si este negru, viitorul. Insa cand vine vorba de partea reala si de modalitatea in care progresul ne va intampina se pare ca cel putin in ceea ce priveste platile vom avea parte de surprize.

Quixter este marca ce se doreste sa revolutioneze totul. Pe scurt se doreste ca indiferent de ce parte a corpului se foloseste sa se poate identifica nevoia si dorinta de a face o plata. In prima faza exista baza de amprenta, nimic iesit din comun pana la urma. Insa nu este exclus sa se poata realiza acest lucru cu orice alta parte a corpului, de la nas la cot si asa mai departe.

Ca o forma practica pana la urma nu vom mai avea nevoie de carduri pentru a putea face plati. Simpla atingere a mainii de aparatul care citeste datele biometrice va face posibila tranzactia pe care ne-o dorim.  Si pentru cei care au o oarecare problema de ordin fizic sa spunem nu vor mai exista greutati sau in orice caz dificultati si limite de a folosi sistemul de plata asa cum se cunostea pana acum.

Cardul contactless se crede ca va fi si el in voga insa asa cum afirma unii acest lucru va fi doar  o trecere de la ce inseamna moda si tehnologia revolutionara pentru astfel de sisteme.

In clipul urmator puteti intelege perfect cum si cat de usor functioneaza totul:

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *