Viata de la tara – Un lux sau un nimic ? Eu sunt de la tara, am o casa cu etaj, cum altii prefera sa o numeasca vila, o curte mare, doresc sa imi iau si o piscina, acum am o masina, dar in viitor vreau sa imi iau si o a doua masina, bla bla bla. Iata ca nu toate persoanele care stau la tara sunt si prosti. Oamenii de la oras prefera sa spuna ca cei de la tara sunt mult mai prosti, mai saraci, cu coada vacii la nas, ca miros urat si nu mai stiu ce.

Eu am avut in trecut animale, porci, gaini, prepelite, rate, gaste, cocori :))) si berze, dar niciodata nu mi-a fost rusine sa recunosc asta. Cand te duci la oras si spui asta unui prieten de-al tau deja esti luat de prost. Consider ca oamenii nu cunosc adevarata semnificatie a muncii de la tara. Ei considera ca daca muncesti deja este ceva prea mult pentru omenire, insa nimeni nu isi da seama cu exactitate ca toata lumea trebuie sa faca asta. Niciodata nu poti sti ce iti reverza viitorul, tot timpul este bine sa sti mai multe.

In afara Romaniei celorlalte persoane le este cat de usor, pentru ca ei se axeaza doar pe o singura activitate, dar au o siguranta mult mai mare in a avea succes decat noi. Ei daca din acel moment piata produsului respectiv cade, vor cadea cu totii ca nu stiu alt ceva sa faca. In Romania daca vrei sa inveti 10 lucruri deodata, poti sa le faci paralel pe toate si sa lucrezi in toate domeniile care iti place.

Iata ca vreau sa va spun ca viata de la tara nu este un grajd, ci poate chiar un lux.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *