implant par dr felix hair implant

Alopecia este una dintre problemele des intalnite si in Romania, atat in randul barbatilor, cat si al femeilor. Insa, in prezent, si in tara noastra beneficiem de implant de par avansat care ne ajuta in solutionarea unuia dintre cele mai presante complexe – par rarit sau lipsa. Vezi aici mai multe despre metoda implantului de par avansat pentru a te hotari si tu pentru o schimbare binevenita in viata ta.

Ce este transplantul de par FUE si cum te poate ajuta o asemenea interventie

FUE(Follicular unit extraction) este o metoda de transplant de par efectuata prin preluarea individuala a foliculilor de par si mutarea lor intr-o zona a corpului unde parul este subtiat, rar sau unde nu mai exista deloc. De obicei, un implant de par este apreciat pentru restaurarea capilara, pentru indesirea barbii sau a sprancenelor.

FUE a devenit o solutie din ce in ce mai populara, chiar mai populara decat alte metode de implant de par. Datorita rezultatelor naturale si a lipsei de durere sau de semne lasate in urma, procedeul este ales de foarte multa lume in ultima vreme.

In metoda strip se decupeaza o parte de scalp pentru a se prelua grafturile. Specialistii de la Dr. Felix Hair Implant din Bucuresti, pe de alta parte, se ocupa de preluarea individuala a fiecarui fir de par de transplatat. Asadar nu vor ramane in urma nici cicatrici si nici durere, vindecarea facandu-se mai usor.

Metoda efectuata in siguranta totala pentru pacient

Procedura FUE este considerata una dintre cele mai sigure dintre toate interventiile posibile. Efectele secundare sunt aproape de zero, cicatricile sau urmele dupa interventie fiind minime. La clinica, doctorii te vor pregati inainte, la consultatie, de tot ceea ce presupune transplantul de par, astfel ca tu vei sti exact ce te asteapta.

Partea din care a fost preluat parul si zona unde a fost implantat acesta se vor vindeca mult mai rapid si mai simplu decat in alte cazuri de implanturi.

De obicei, o procedura de genul este efectuata in decursul mai multor sedinte, timp de cateva zile. In cazuri wow, poti avea parte de o singura sesiune, care sa aiba loc intr-o singura zi. Cel mai bine iti va indica acest lucru medicul specialist care te va consilia referitor la pasii de urmat, durata, costuri si rezultate. Vezi aici mai multe despre interventia salvatoare.

Implantul de par avansat este o procedura care nu necesita recuperare. Prin urmare, nu va trebui sa ramai internat dupa ce iti va fi efectuat transplantul. Vei putea merge direct acasa fara nici o problema, avand in minte ceea ce ti-a recomandat totusi specialistul.

Tot acesta iti va spune ca nu e nevoie sa-ti intrerupi activitatea zilnica sau sa schimbi prea mult obiceiurile dupa o asemenea interventie.

Stiai ca nu oricine se poate ocupa de transplantul de par avansat? Apeleaza la specialistii de la Dr. Felix Hair Implant pentru a-ti oferi schimbarea de care ai cea mai mare nevoie si care iti va creste stima de sine si increderea in tine.

Contact:

office@drfelix.ro

+40 749.260.204

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *