Connect with us

Religie

Achizitie cu pretentii: vesminte diaconesti care sa corespunda cu asteptarile

Published

on

Fiecare domeniu de activitate presupune raportarea la anumite reguli si norme si indeplinirea intocmai a acestora. Se inscrie in randul acestora si activitatea preotilor, a slujitorilor de altare, cei care trebuie sa respecte de altfel cu strictete atat legile scrise, cat si cele nescrise ce vorbesc pana la urma de respectul avut pentru cultul carora servesc.

De departe o achizitie cu pretenii, cea de a investi in vesminte diaconesti sau pentru orice alt rang din ierarhia bisericii trebuie sa fie facuta responsabil. Nu orice producator care se promoveaza pe nisa de profil este neaparat si unul de luat in considerare. Cu atat mai mare trebuie sa fie atentia in cazul celor noi, care nu cunosc in detaliu arta de a crea astfel de vesminte.

Care sunt piesele ce constituie vesminte diaconesti, cum trebuie sa se prezinte acestea, cum sunt alese culorile si modelele si alte astfel de aspecte trebuie sa fie o cunoscuta a producatorilor de profil. Un vesmand desavarsit este un vesmant care se inscrie cu succes in toate regulile specifice si, totodata, prezinta o calitate superioara. Nu orice material rezista purtarilor repetate la care acest tip de vesmant este supus.

Cu o experienta ce dateaza din 1982, Crilovic este de departe un nume care s-a facut remarcat pe aceasta piata. Productia de vesminte bisericesti este o responsabilitate pana la urma, una pe care nu poate sa si-o asume oricine.

Vesminte diaconesti ca la carte, din pasiune, de la Crilovic

Brodate sau tesute, cu atentie la detalii, fara a prezenta cusaturi inestetice sau greseli care deranjeaza, vesmintele pe care producatorul Crilovic le propune acopera nevoile slujitorilor deja de mult timp. Asta nu este decat o demonstratie a calitatii oferite, a seriozitatii acordate specificului acestora, precum si a corectitudinii demonstrate vizand echilibrul intre preturile practicate si calitatea oferita.

Vesmintele din brocard, spre exemplu, pot fi comandate in set complet, adica si cu set de acoperamante pentru sfintele vase. Culorile disponibile pentru aceasta varianta a vesmintelor preotesti se regasesc si in cadrul magazinului online a producatorului  – pe site-ul vesmintebisericesti.ro.

Avantajul acestora este ca este posibila brodarea oricarei icoane pe aceste vesminte, la cerere, deci in functie de preferintele celui care cumpara. Infrumusetarea lor cu o reprezentare potrivita nu este decat un semn al atentiei acordate acestora, al respectului asumat pentru ceea ce reprezinta vesmintele, care indeplinesc de altfel un rol esential in cadrul Sfintei Liturghii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.