ventilatoareventilatoare

Ca o dezmorteala de dupa perioada de iarna cand avem mai mult tendinta de a sta inchisi la caldura acum in prag de primavara schimbam foaia. Ne dam seama ca temperaturile mai prietenoase ne fac sa revenim la dorinta de aer proaspat. Poate ca nu ti-ai dat seama insa o ventilatie corecta are in vedere nevoia de aer ce circula printr-o incapere, asta indiferent de anotimp.

Reguli de ventilatie

Stiai ca o proasta ventilatie iti poate afecta intreaga incapere, casa si structura? Duce la deteriorare si in functie de zona constructiei unde problema se intalneste efectele ei sunt vizibile. Poate fi vorba de ventilatia din zona superioara a unei case unde problemele de acest gen afecteaza acoperisul, poate fi vorba de o intreaga hala acolo unde problemele se vor ivi la nivelul peretilor si in cele din urma sunt afectate chiar produsele depozitate.

Primul mare avantaj ce tine de un sistem propice de ventilatie se refera desigur la pastrarea unor produse la cote calitative. Sau poate fi vorba pur si simplu de aerul respirabil si de calitatea lui. Doar ca intr-un lung sir de efecte se adauga si ceea ce tine de mentinerea unor suprafete.

De ce este importanta ventilatia? Fara doar si poate tine de faptul ca aerul respirabil nu are cum sa fie  unul calitativ in spatii inchise, in spatii in care exista produse cu potential de toxicitate, produse care si prin simpla prezenta pe termen lung afecteaza stratul de aer. Este de la sine inteles ca ventilatia este necesara in viata de zi cu zi.

Cand vine vorba de nivelul industrial la fel de mult se tine cont de nevoia de ventilatie. Indiferent despre ce ramura este vorba o buna manifestare si activitate ce are loc intr-un spatiu anume tine cont de asemenea de ventilatie. Pierderile pot fi chiar semnificative cand spre exemplu, din lipsa de corecta ventilatie, se deterioreaza anumite produse, cand lipsa de aer este cea care duce la pierderi materiale.

Desigur, exista o enorma diferenta in ceea ce priveste ventilatia intre mediul personal de acasa si cel industrial. Asta pentru ca puterea unui motor dintr-un sistem de ventilatie necesar intr-un spatiu industrial nu este pe aceeasi lungime de unda cu alte domenii. In orice caz se gasesc pe bracomotoareelectrice.ro tot soiul de oferte din aceasta categorie.

Cu motoare de import din UE, Braco detine o lista lunga de optiuni atat de interes domestic cat si industrial. Un loc unde se gasesc motoare perfecte pentru ventilatie, cu diferite optiuni, de la cuplaj direct, elastic, fulii cu curele si pana la cele cu diferite tipuri de actionari. Pentru cunoscatori, aici se gasesc motoare cu frana, trifazate, antiexplozive. Pot avea si 2 turatii de asemenea.

Partea si mai buna este ca Braco se ocupa de instalatii complete astfel ca are in lista sa de servicii si ceea ce tine de reparatii de asemenea, componente si accesorii si tot ce tine de acestea. Pe scurt spus, tot ce ai avea nevoie.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *