tobogan exteriortobogan exterior
tobogan exterior
tobogan exterior

Copiii sunt mereu in asteptare de cadouri si de recompense din partea parintilor, din partea bunicilor si a prietenilor acestora, mai ales daca este vorba despre ziua de nastere a juniorilor. Un cadou mai deosebit decat niste tobogane pentru gradina sau pentru interior pentru un copil nici ca exista, mai ales daca cel mic are varsta cuprinsa intre 2 si 4 ani.

Acest lucru, aceasta senzatie a fost experimentata si de nepotica mea de 2 ani si jumatate atunci cand, in dar de Pasti, a primit atat ea, cat si fratiorul ei mai mic, un tobogan colorat din plastic tare, care putea fi mutat din spatiul interior in spatiul exterior si invers. Stiind ca ii place foarte mult sa se dea pe tobogan atunci cand mergeam cu ea in parcul pentru copii de langa casa, am decis sa ii iau un tobogan personal de care sa se bucure de acum incolo fie in curte, fie pe terasa, fie in camera ei de joaca din locuinta.

Am cautat, am intrat pe Internet si am gasit oferte de astfel de tobogane pentru gradina pe site, un site special cu jucarii pentru copii si alte accesorii si hainute pentru cei mici. M-am bucurat sa vad ca nici pretul nu era atat de rau si ca s-a meritat investitia, pentru a o suprinde si a o distra pe nepotica mea, Mia.

Acum, cea mica imi este recunoscatoare si mai mult ca inainte vrea sa se joace cu mine atunci cand o vizitez pe ea si pe sora mea acasa la ele. Mereu imi aminteste de „obogan” si vrea sa i-l mut de colo colo mai ales cand este cald afara, ca sa se poata bucura atat de caldura soarelui, de ziua frumoasa de afara, cat si de aerul curat de respirat din exterior.

Designul unui astfel de tobogan pentru gradina este foarte practic, este foarte simplu de montat, dar si de montat asa cum mentionam mai devreme. Binenteles, ca orice tobogan in toata regula, si acest  tobogan in miniatura  dispune de o scara din plastic rezistenta si stabila pe care cea mica poate sa ajunga in varf si apoi sa poata aluneca in voie si siguranta.

Lungimea toboganului de jucarie pe care i l-am daruit nepoatei mele este de 1, 30 metri, destul de inalt pentru un copil mic, dar nici foarte inalt incat sa provoace neplaceri. Nici greutatea acestei jucarii de exterior nu este foarte mare, doar 5-6 kilograme cantarind odata montat la locul lui. Fa si tu o bucurie celui mic, asa cum i-am facut si eu Miei si va fi foarte bucuros!

De admin

Un comentariu la „Tobogane pentru gradina-cadoul copiilor cuminti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *