telefon doreltelefon dorel

Celebrele glume cu si despre Dorel se doresc a fi si cu un scop comercial pana la urma. Insa schimband usor sensul a aparut si telefonul cu acest nume si nu se doreste a fi un dezastru si mai degraba cel care acompaniaza pe cei care lucreaza in conditii extreme.

Telefonul Dorel a aparut recent pe piata si are doua variante, de la cel UTOK Explorer si pana la cel UTOK Dorel. Descopera despre el ce poate sa faca si ce ofera. Este totusi smartphone deci nu face de rusine aceasta clasa moderna de telefoane:

  • Au invelis de cauciuc asa ca indiferent de conditiile in care se lucreaza acest telefon nu are sase sa se strice, sa se sparga si asa mai departe. Spre deosebire de clasicile variante acestea vin cu extra protectie.
  • Rezista la praf si la apa. De la constructii si pana la cine stie ce mediu mai ostil telefoanele cu pricina rezista poate chiar si mai mult decat ar rezista Dorel in sine, personajul. Daca l-ai scapat in apa nu te speria pentru ca poate sa reziste pana la jumatate de ora scufundat in apa.
  • Memorie de 4GB, camera de 2 megapixeli, se poate conecta prin WIFI sau Bluetooth, incluzand si senzorul GPS.
  • Fiecare din cele doua modele are disponibil si un pachet avantajos de abonamente la diverse aplicatii. Te poti uita la filme, gasesti o sumedenie de melodii si poti urmari de la emisiunile tale favorite si inregistrate si pana la meciurile pe care nu ar trebui sa le ratezi.
  • Costa in jusr de 600 de lei si se poate comanda deja desi lansarea oficiala este pe 2 februarie.

Telefonul Dorel este dorit a deveni un partener ideal in cazul celor care exploreaza natura sau pur si simplu mediul lor de activitate este la exterior si in conditii cu potential risc de a strica un gadget de genul unui telefon.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *