tehnologietehnologie

Am ajuns in punctul in care tehnologia ne acapareaza. De fapt noi o lasam sa faca asta si ne bazam pe ea din ce in ce mai mult chiar si pentru o actiune banala. Ce ai face spre exemplu daca nu ai  mai avea un astfel de sprijin?

Se pare ca un mic test ne arata cat suntem de disperati. Partea mai proasta este ca ajungem si sa ne indatoram in numele dorintei de a inarma cu orice nou gadget posibil. Un lucru este cert: tehnologia este pentru toata lumea insa cea moderna este exclusivista. Care este marea problema? Ajungem sa ne indatoram pentru ea.

Nu putine sunt cazurile in care se apeleaza la credite. Pentru electrocanice si gadget-uri, pentru tehnologie. Doar ca aceasta disperare ajunge sa ne faca datoriile cu mult mai intense. Asa ca un prim sfat este acela de a nu alerga dupa gadget-uri. Cand ti le vei permite ti le vei achizitiona.

Mai mult decat atat se crede ca este extrem de important sa ne dam seama in ce masura se ajunge la un punct extrem. Asta inseamna sa tinem cont de modul in care ne lasam sarcinile in munca si posibilitatea gadget-urilor. Spre exemplu acestea ajung sa ne consume la propriu timpul liber, ceea ce face sa uitam de miscare, de efort fizic. Asadar si din acest punct de vedere exista o nevoie acuta de a delimita actiunea si influenta tehnologiei.

Desi s-au dezvoltat tot felul de aplicatii si de modalitati prin care gadget-urile sa ne ajute sa slabim si chiar sa ne monitorizam sanatatea inca nu am invatat partea buna. Totul se rezuma sa spunem la nevoia de a face singuri ceea ce un gadget nu poate. Spre exemplu crezi ca un telefon te tine in contact cu oamenii insa mai intai de toate ai nevoie de oameni cu care sa discuti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *