laptoplaptop

Modernul isi spune cuvantul la orice pas in ultima vreme. Si nu este de mirare ca ne dorim mereu ceea ce este nou caci se pare tehnologia moderna ne ajuta sa o combatem pe cea veche. Spre exemplu un calculator sau un laptop vechi este cel care  emite mai multe radiatii si care implicit ne afecteaza.

Si daca avem in vedere anumite comportamente avem mai multe sanse de a tine la distanta ceea ce inseamna radiatiile ce vin de la astfel de gadget-uri. In primul rand ar trebui sa avem in vedere faptul ca un gadget vechi nu ne este de folos in acest sens si astfel trebuie sa alegem un model mai nou. Asigurat de faptul ca emisiile sunt si asa  la un nivel mai mic tine cont de modul de folosire.

Aparent nu iti dai seama cand acele radiatii te afecteaza. Nu este ceva vizibil insa asta pana la un anumit punct. Asa ca pastreaza o distanta considerabila fata de ecran. Asa cum spun specialistii tine de o distanta de 80 de cm fata de ecran. In plus ai putea sa tii cont de prezenta unui ventilator in apropierea ta care sa te ajute ca propriul corp sa nu fie direct afectat de radiatii.

Si plantele din jurul tau sunt de mare ajutor in a absorbi ceea ce nu iti doresti sa absoarba pielea ta. E ca si cand pentru fiecare particica noua, pentru fiecare piesa din lumea tehnologiei moderne se va gasi o compensatie. Un bloc, un spatiu verde, un calculator, o planta. Si ar fi mai bine saa fie vorba despre un cactus in scopul de a absorbi nivelul de radiatii de la un laptop sau calculator.

Poate ca partea ce mai simpla este sa ai grija in mod direct de piele, cea care absoarbe cel mai rapid radiatiile. In acest sens hidrateaz-o de la interior la exterior.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *