tatuaj senzoritatuaj senzori

Lumea evolueaza astfel ca sistemul medical nu ramane nici el in urma. Deja avem numeroase exemple ale modului in care acest segment cunoaste evolutia. De data aceasta cei suferinzi de diabet au sansa de a-si controla starea de sanatate cu ajutorul unui tatuaj.

Pare destul de simplu insa functioneaza? Tatuajul cu pricina nu poarta un nume anume insa se considera a fi inovator si de mare ajutor. Acesta este realizat cu ajutorul unor sensori, cu electrolizi pe o folie speciala ce creeaza tatuajul in sine. Asa se face ca ionii pozitivi de sodiu sunt cei care transmit informatia despre nivelul de glicemie din sange.

Desigur, nu putem poate intelege nevoia absoluta a unui diabetic cand vine vorba de functionalitatea acestui tatuaj. Astfel de pacienti au nevoie de monitorizare a glicemiei uneori chiar destul de repede, din ora in ora. Nu se manifesta boala prea repede insa poate ucide. Asa ca se intelege de ce acestia au nevoie de un sistem de masurare precis si facil.

Daca in prezent bolnavii de diabet aula dispozitie aparatul care poate masura glicemia, trebuie sa se intepe si sa isi foloseasca acea picatura de sange pentrua masura nivelul de glicemie in viitorul totuls e va schimba. Daca ne gandim in primul rand la confort si investitie din start acest tip de tatuaj devine mai mult decat de mare ajutor. Acesta se realizeaza doar o singura data si este permanent, cel care ajuta in misiunea de a monitoriza starea de sanatate.

Eficient si in plus deloc dureros, un astfel de tatuaj inlocuieste alte costuri ale acelor ace si setul complet pentru aparatele specifice pentru masurarea glicemiei.

Pana in prezent testele facute arata ca tatuajul merita incercat doar ca unca nu este disponibil la scara mare pentru ca se perfectioneaza intreaga metoda.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *