all whiteall white

Oricat de banal ar putea sa sune odihna este fara doar si poate necesara. Este viatala si fara ea nu poti functiona normal. Etse interesant si pentru cercetatori caci se pare ca au gasit o corelatie cu ceea ce este un grad superior de odihna.

Care sa fie legatura dintre somnul odihnitor si o camera de hotel? Pentru multi asta se asociaza se pare cu nevoia de a se adapta unui nou loc, de unde si unele nopti nedormite. Cel putin asta ai impresia insa un mic detaliu schimba tot. Tine se pare de  imaginea in sine si de prezenta albului. Pe scurt se pare ca exista o stransa legatura cu o camera alba.

Albul intr-o camera de hotel inseamna odihna suprema. Cercetatorii spun ca altfel se pare ca ajungem la o stare de zen. De fapt tine de o forma de a pacali creierul in a crede ca trebuie sa se deconecteze total de toata munca si stresul implicit. Si cand te trezesti dupa o noapte petrecuta intr-o astfel de camera se pare ca esti cu totul mai schimbat.

Ideea de camera de hotel alba vine ca  o premiera din anii 90. Se pare insa ca la scurt timp hotelierii si-au dat seama ca este prea costisitor sa mearga pe o asa idee astfel ca au renuntat. Acum insa este total de dorit. In prezent se pare ca acest mic secret este deja cunoscut de multi si se ajunge astfel sa se adopte acel stil care odihneste clientii si ii face sa revina. Nimic nu se compara cu acel loc in care iti gasesti linistea de care ai nevoie asa ca fidelizarea clientilor va fi pe masura. Se pot gasi camere de tipul all white in hpteluri precum Hilton sau Miraval.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *