stailer

Rezervarile online au devenit o realitate a zilelor noastre. Digitalizarea ne permite acum sa programam o vizita medicala sau sa rezervam online si un bilet de avion sau bilet de intrare cine stie unde. Iata ca acum si vizita la un salon de beauty poate fi programata online. Se intampla deja cu ajutorul unei platforme dedicate si anume stailer.ro.

Doritorii sa experimenteze cum isi pot face viata mai usoara cu o astfel de platforma pot sa isi faca un cont de client aici. Totul este gratuit si simplu. Adica intuitiv descoperi unele setari si alte avantaje pe care le poti avea daca ai acces aici. A fost astfel gandita sa fie o agenda virtuala care sa permita o versiune mai facila pentru ambele parti, clienti si prestatori de servicii, sa se gaseasca unii pe altii. Vezi site-ul Stailer si vei intelege mai bine.

Ce pot sa fac cu ajutorul lui Stailer

Daca esti in cautare de servicii pe nisa de hair&beauty in orase precum Iasi, Timisoara, Cluj Napoca sau Oradea, daca vei cauta styling pentru femei in Iasi sau servicii pentru barbati, atunci Stailer iti va fi in mod real de ajutor. Asta pentru ca nu trebuie sa depui un efort extraordinar pentru a gasi imediat un stilist potrivit tie. Iar programarea pe care ti-o doresti poate fi chiar in urmatoarele ore.

Cauta in functie de serviciul de interes, in functie de data si ora si iti sunt afisate imediat toate saloanele ce au loc disponibil pentru tine. Iar informatiile puse la dispozitie sunt mai multe: cum sa ajungi la salon, cat dureaza estimativ o programare, cat costa, fotografii si recenzii de la clienti. Chiar daca esti femeie si iti place sa te rasfeti cu orele la salon sau esti barbat si pui mare accent pe intretinerea chipului, parului, cu totii cautam sa fim mai eficienti, mai rapizi, fara sa compromitem calitatea. Iata ca acum putem face asta si in materie de programari la salon.

Stailer si de ce-urile care te fac sa compari metodele

Romanul are bine inradacinata in minte ideea de a face totul cu mana sa in dulcele stil clasic. Este crescut si obisnuit cu statul la coada sau cu statul in telefon. Ori cand suni si ti se spune ca loc liber este peste o saptamana, nu trebuie sa te multumesti cu un astfel de raspuns. Pentru ca traim in secolul vitezei si din fericire avem optiuni si alternative.

Stailer te poate ajuta. Pentru ca iti optimizeaza timpul in ceea ce priveste programarile tale lunare la salon. Pentru ca te ajuta sa gasesti rapid un salon si un stilist. Pentru ca stii de la bun inceput ca costa si cat dureaza. Si pentru alte sute de motive.

Cei de la Stailer isi rezuma activitatea astfel: simplu, rapid si gratuit. Doar ca sunt si ceva mai multe avantaje. Spre exemplu in contul tau de client iti poti seta remindere si vei primi sms inainte de o programare. Iar cand trebuie sa mergi la un salon ai toate datele, inclusiv acces la harta, deci esti ghidat spre locatie.

Afla mai multe despre acest site in cadrul paginii oficiale.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *