Intr-o lume evoluata atat de mult este parca de la sine inteles ca si animalele de companie ar trebui sa aiba parte de un stil de viata oarecum upgradat. Sau cel putin cand vine vorba de modul in care sunt ingrijiti se tine cont de anumite aspecte care favorizeaza un stil practic. Un exemplu edificator este chiar smartphone-ul canin, de la Motorola, Scout 5000.

Tehnologia care se poarta si la propriu si la figurat ajunge acum si in aria canina. De aceasta data se doreste acel tip de device care sa faciliteze totul, de la supraveghere la localizare si mai apoi corelationare. De fapt tot ce ar putea interesa un stapan de animal, indiferent unde se afla el sau cainele ce ii este in grija.

Cu ce te ajuta Motorola Scout. Nu este un chin pentru caine sa poarte acest smartphone pentru ca vine in varianta de zgarda, ceea ce oricum un caine ar avea nevoie. De la un stil popular de element comun pentru ei si pana la dotari de tot soiul, un smartphone de acest gen vine sa faciliteze modul in care este tinut sub observatie un caine.

Concret, se pare ca un smartphone de acest gen poate monitoriza video, poate localiza si chiar poate sa tina evidenta unor anume aspecte ce tin de starea de sanatate a unui caine. Asadar, mai ales in cazurile in care exista o problema de sanatate sau convalescenta un stapan poate fi partial multumit ca are totul sub control. Mai mult decat atat, aceleasi Motorola Scout 5000 este cel care poate include si microfon pentru ca respectivul caine sa primeasca comenzi si sa auda stapanii, linistindu-se daca este cazul.

Nu este poate primul dispozitiv de acest gen, mai cu seama pentru ca tot Motorola a lansata device-uri de acest gen insa cert este ca are functii unice si practice.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *