Connect with us

SEO

Secure Search si SEO in 2014

Published

on

Unul din modurile principale in care SEO a fost schimbat in 2013 este cel prin care Google a trecut la Secure Search, cunoscut printre webmasteri sub forma „not provided” din Analytics.

Astfel, companiile de SEO sunt obligate sa foloseasca alte criterii dupa care sa-si masoare rezultatele. Fara vizibilitate vizibile, rezultatele muncii SEO nu mai pot fi astfel urmarite foarte bine prin Analytics. Rank-ul unei pagini poate fi folosit insa acesta nu are valoare fara trafic real incadrat intr-un context. Analytics este dupa cum multi spun, sursa adevarului si odata cu Secure Search, trebuie sa gasim alte moduri in care sa il folosim.

1. Incepeti cu paginile

Cuvintele cheie aduc trafic insa paginile sunt cele care convertesc. Un utilizator cauta ceva, da click pe un link si ajunge pe o pagina. O pagina este locul continutului, oricare ar fi scopului lu (de a informa, de a distra, de a vinde etc). Pagina – nu cuvantul cheie – este elementul principal cu care utilizatorii interactioneaza cu pagina ta.

Daca nu este un nume de brand, cuvantul cheie este doar mijlocul prin care utilizatorii ajung pe site-ul tau si incep sa interactioneze cu compania ta.

Astfel, paginile ar putea sa devina criterii mai bune de masurare a performantei decat anumite cuvinte cheie. Si mai important este faptul ca prin continutul unei pagini, transformi vizitatorii in clienti.

Pentru a trece la metoda prin te ocupi de partea SEO a unei pagini, te vei asigura prima data ca ai vizibilitate, conversii si castiguri pentru fiecare pagina in parte.

Datele sunt necesare aici pentru a intelege exact parformantele paginilor tare si modificarile care trebuiesc aduse pentru a converti cat mai bine.

Bineinteles ca in continuare, cuvintele cheie vor ramane principalul mod prin care un utlizator ajunge pe pagina ta. Deasemenea, locul in cautari ale paginilor tale, in functie de cuvintele cheie, conteaza in continuare foarte mult.

 

Continue Reading

Internet

Promovarea unui magazin online

Published

on

By

Probabil ca ai ajuns la momentul in care afacerea ta a devenit destul de cunoscuta si doresti sa iti deschizi un magazin online sau pur si simplu iti deschizi pentru prima data un magazin online si doresti sa iti promovezi si sa iti dezvolti afacerea prin intermediul acestuia.

Pentru a iti putea promova afacerea prin intermediul site-ului tau online va trebui sa iti promovezi site-ul in sine mai intai. E un concept logic, nu vei avea trafic si vizitatori pe noul tau website daca acesta nu este cunoscut.

Exista mai multe metode prin care iti poti promova site-ul web. O metoda folositoare de a prinde autoritate in lumea siteurilor este aceea de a afisa produsele tale in cadrul motoarelor de cautrare online. E o activitate ce poate necesita destul de mult timp si efort. Nu este una foarte complicata, dar daca esti un incepator in acest domeniu ai face mai bine sa apelezi la o firma specializata in promovarea site-urilor precum IT Exclusiv.

Poti de asemeana sa incerci sa atragi mai mult trafic pe site-ul tau prin intermediul forum-urilor online. Prin participarea la discutiile de pe forum vei putea sa incluzi linkul catre propriul tau site web, atragand mai mult trafic.

Poate cea mai usoara metoda de a atrage vizitatori catre site-ul tau si de a creste popularitatea acestuia este prin intermediul retelelor sociale. Postarea informatiilor si link-urilor pe profilul de Facebook, Linkedin sau Twitter iti vor creste cu siguranta nivelul traficului. In cazul in care ai un site web specializat in vanzari poti promova produsele noi sau ofertele pe care le pui la dispozitia eventualilor clienti.

In momentul in care vei strange o baza de date de email-uri destul de consistenta ai putea lua in considerare si metoda de promovare prin intermediul unui newsletter, astfel vei putea trimite in mod automat informatii cu privire la produsele tale si sa castigi trafic si cativa clienti in plus.

Promovarea unui site web poate fi o activitate destul de greoaie si indelungata, rezultatele nu vor fi instante insa e o activitate care merita timpul si efortul investit.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.