Sunt detinatorul unui Iphone 4s de aproximativ 6 luni si pot spune ca sunt foarte multumit de rezultatele pe care l-am avut cu el. In momentul in care l-am luat detinea ios 6.1.3, eram multumit de cum era insa nu cunosteam toate functiile iphone. Inainte de achizitie, eram obisnuit cu sistemele de operare android, cu care am copilarit daca pot sa ii spun asa si de care am fost dezamagit.

In momentul in care a aparut in mintea mea nevoia de a lua un iphone, s-a pus intrebarea daca pot sa imi permit sa imi iau unul. Aveam niste bani pusi deoparte si am hotarat direct sa ma duc sa il cumpar. L-am luat de la o persoana de incredere, unde l-am achizitionat la un pret destul de ok. Calitatea din care este confectionat un iphone 4s este foarte buna, probabil este ultima versiune de iphone prin care s-a pastrat calitatea deosebita a materialului.

Odata cu lansarea iphone-ului 5, calitatea din sticla oferita de iphone s-a transformat intr-un metal cica mai rezistent, care mie nu imi place deloc. Sunt multumit de ce imi poate oferi acest iphone si nu am nimic de obiectat.

Acum detin IOS 7.0.3, dar nu sunt multumit de rezultatele de pe el. Sunt mai multe functii, insa telefonul merge putin mai greu, uneori se blocheaza spre disperarea mea care am nevoie de un sistem de operare stabil. Fac tot posibilul sa ajung sa fac un downgrade, sa ajung din nou la sistemul de operare IOS 6.1.3 care imi oferea atat de multe avantaje. Nu mi s-a blocat niciodata atunci, pe care acum mai face figuri.

Calitatea functiei Siri este ceva revolutionar pentru mine. Imi ofera un avantaj cand vorbesc cu „telefonul” pentru ca face exact ce ii spun eu, numai este nevoie sa stau ore intregi si sa scriu un mesaj, sa irosesc timpul sau nu mai stiu ce.

Acum totul pare simplu, doar vorbesc cu siri si totul se indeplineste. Poti sa ii spui chiar ca iti este foame si el iti va gasi cel mai apropiat fast-food sau restaurant. Hartile sunt si ele cele mai ok, din multe puncte de vedere, iar camera foto si playerul de muzica este pe departe cel mai bun.

In incheiere vreau sa adaug faptul ca iphone 4s este un telefon pentru ” bogatasi „. De ce ? pentru ca nu gasesti foarte multi aplicatii gratuite in APP STORE cum gasesti in android. Daca doriti sa aveti parte de cea mai buna calitate, luati-va un iphone.

Principalul dezavantaj il reprezinta bateria care se descarca atat de repede, in rest este un telefon care merita cumparat. Atat pentru astazi va invit in continuare sa imi urmariti activitatea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *