birou acasabirou acasa

Pentru ca majoritatea job-urilor presupun un numar foarte semnificativ de sarcini, multi dintre noi reusesc sa le finalizeze doar daca isi iau de lucru si acasa, incat productivitatea sa fie una pozitiva si sa nu fie consecinte in intarzierea proiectelor.

Cum ne-ar ajuta propria casa sa ne cream un mediu de lucru eficient, relaxant si productiv in aceeasi masura? Cu siguranta prin crearea unui spatiu destinat muncii de la birou sau in continuarea acesteia, incat amenajarea unui birou chiar in propria noastra sufragerie poate fi un avantaj pentru noi.

Propriul tau mediu de lucru acasa

In propriul nostru mediu, la noi acasa gasim mai mult calm si mai putina tensiune, incat imbinam placutul cu utilul pentru o mai buna performanta a activitatii noastre. Atunci cand venim de la birou cu un munte de documente care trebuie studiate nu ne ramane decat sa ne refugiem intr-un coltisor pentru a le face fata.

Alege un colt al living-ului tau pe care sa il transformi in oaza ta de munca, incat tot ce ai nevoie este doar de o piesa de mobilier pe care poti depozita documente si pe care poti pune laptopul care te ajuta de cele mai multe ori sa duci la bun sfarsit atributiile profesionale.

Daca doresti sa obtii un aer mai sobru al spatiului de lucru, atunci opteaza pentru un mobilier din lemn, iar culorile calde sunt cele mai bune daca biroul tau se regaseste langa fereastra, asa ca opteaza si pentru draperii frumos colorate.

Fereste-te de alomeratia peretilor incarcati cu diverse tablouri, rame foto sau decoratiuni, incat acestea te vor face sa pari mai obosit si iti vor crea o stare de agitatie.  In cazul in care te-ai limitat la un spatiu si acesta este prea mic si nu ai unde sa te desfasori incearca sa recurgi la acele rafturi verticale, pana aproape de tavan si la pereti albi, pentru ca astfel vei crea impresia de amplitudine a propriului spatiu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *