Marele Google mizeaza pe faptul ca este un brand cunoscut, are influenta si prin resursele sale de  orice fel ar putea revolutiona piata de orice fel. De data aceasta un proiect de viitor vizeaza si lumea medicala, prin crearea unei pastile magine. Cel putin asa suna in contextul actual. Pastila Doctor House va putea se pare sa puna un diagnostic cand alte modalitati, clasice de acum, sunt mai greoaie de aplicat.

Pastila cu pricina are nanoparticule care pot face posibil diagnosticarea foarte rapida. In acest sens se doreste explorarea corpului uman insa printr-o masura mai putin invaziva. Practic confortul unui pacient nu este periclitat cand acesta va inghiti pur si simplu pastila. Restul ramane in seama celei care impresioneaza in ceea ce poate sa faca.

Doctor House va fi pastila ce peste cativa ani va fi deja in uz. Desigur, la scara mai mica dat fiind si unicitatea proiectului. Se estimeaza totusi ca in 5 ani va fi pe piata in lumea medicala. Se stie pana in prezent ca datorita nanoparticulelor pastila poate sa puna un diagnostic cel putin in cazul unor infectii. Insa se pare ca si cancerul ar putea fi depistat in faze rapide. Ba mai mult, se pune increderea in faptul ca pastila va putea chiar si sa distruga acele celule de cancer care se raspandesc. Intr-o faza de inceput pastila aceasta ar putea face un pas in plus spre vindecare.

Pana atunci insa expertii se preocupa de realizarea unei scheme pentru corpul omenesc. Pana cand sa poata pune un diagnostic ca la carte pastila trebuie sa identifice ce este sanatos de ce nu este sanatos. Asa ca in momentul de fata peste 100 de cercetatori si specialisti lucreaza la faza de proiect a corpului uman cu toate detaliile sale. Desigur, pana si aceasta faza de proiect va fi una impresionanta, cea mai ampla imagine a corpului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *