benzicrest.ro

Albirea dintilor a devenit o abordare necesara pentru a imbunatati aspectul dintilor. Implicit, acest lucru sporeste increderea in propria persoana. Oricine poate spune ca se simte atrasa de o persoana cu un zambet larg si imaculat.

La ora actuala metodele de albire s-au diversificat si nu mai tine numai de procedurile ce se pot realiza in cabinetul medicului stomatolog. Astfel, gama de produse Crest a devenit o alternativa si o masura mai practica si la indemana cuiva de a beneficia de albirea dintilor. Acestea sunt fie sub forma de pasta de dinti, kituri si alte variante, insa gama de plasturi Crest este cea la care ne oprim astazi.

Plasturii Crest si ce trebuie sa stii despre ei

Plasturii sunt usor de aplicat si cunosc eficienta precum acele tratamente cu laser. In plus, au o metoda de aplicare eficienta de asemenea. Daca vei fi curios/curioasa sa verifici site-ul benzicrest.ro vei gasi detalieri ale acestor produse – sunt flexibili si usor de atasat pe dinti. Au pe suprafata lor un gel care o data ce ajunge pe suprafata dintilor actioneaza prin eliminarea petelor.

Astfel de plasturi odata atasati nu te vor incomoda cu nimic, iar in timpul lor de actiune poti sa iti continui orice alta activitate. Te poti si hidrata in acest timp, astfel ca poti sa iti dai seama ca nu esti conditionat de aceasta actiune, ca nu trebuie sa iti rezervi prea mult timp sa te ocupi de asta. Fata de sedintele clasice la medicul stomatolog, cand stai in aceeasi pozitie, tintuit pe scaun pret de minute bune fiind expus la laser, cu ajutorul unor plasturi de acest gen ai mai multa libertate si flexibilitate in miscari.

Daca ai plombe, lucrari dentare – trebuie sa stii ca substanta activa din acesti plasturi este peroxidul de hidrogen. Acesta va actiona numai pe suprafata dintilor naturali deci pe lucrari dentare efectul nu este cel pe care il astepti.

Daca ai dinti sensibili – nu trebuie sa te ingrijorezi pentru asta, dar poti alege un produs ce are o concentratie mai mica de peroxid de hidrogen.

Daca iti raman pete – pete de gel ce se vor dizolva si ulterior nu sunt decat o grija de moment. In orice caz, dupa indepartarea plasturilor astfel de pete de gel se pot curata  clasic, prin periaj. Cand vine vorba de pete de culoare, in sensul albirii fara uniformizare acest efect este unul temporar. Cauza este doar deshidratarea smaltului, fapt ce se corecteaza in scurt timp.

O data ce ai ales un anumit tip de platuri Crest vei vedea ca instructiunile nu lipsesc. Urmand tratamentul ca atare, pret de cateva zile, albirea va fi una asa cum ti-ai dorit. In orice caz, efectele se vad destul de repede. Sunt foarte rare cazurile in care plasturii Crest nu functioneaza, mai ales dupa zile consecutive de folosire.

Pentru ca sunt un produs accesibil, pentru ca sunt eficienti, in mod demonstrat, astfel de plasturi sunt o recomandare. Albirea dintilor poate fi fix ceea ce iti trebuie pentru a avea un zambet ca din reviste si pentru a-ti permite sa emani incredere in tine oricand, zambind mereu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *