Unii se gandesc cu mult timp inainte unde isi vor petrece concediul de vara si se avanta sa prinda ofertele early booking. Altii stau in expectativa caci exista anumiti factori care determina plecarea. In orice caz exista si oferte de last minute pe care sa nu le refuzi.

Concediul planificat pas cu pas

Primul pas este alegerea locatiei. Mai bine sa alegi un loc in care nu ai mai fost caci astfel iti vei aduce spectaculosul in viata ta. Alege din lista de oferte city break Genius Travel sau city break Londra.  Alege orice din lista pe care inca nu ai exploatat-o . Si asa in Europa calatoriile sunt din ce in ce mai frecvente, plecarile sunt si ele pe aceeasi lungime de unda si nu ai nevoie decat de buletin sa poti sa treci de linia de control.  Fara sa te conditionezi cu locatia indrazneste sa alegi si altceva decat a merge la mare sau la munte, pentru ca aventura ta sa fie una fara doar si poate una de vis as acum iti doreai.

Al doilea pas este sincronizarea pe care o vei face cu locatia, timpul ales. Si aici in stransa legatura vine si partea de pret caci diversele perioade au preturi pe masura. In plin sezon cand mai toata lumea se avanta sa isi aleaga bilete de concediu ai putea plati ceva mai mult fata de alte perioade din an. Insa nici nu iti doresti sa risti a avea o vreme mai putin prielnica pentru itinerariul pe care ti-l propui. Cu toate acestea un usor si timid inceput de toamna inca este favorabil pentru calatorii.

Daca nu pentru aceasta vara atunci pentru urmatoarea perioada de concediu de care dispui ar fi bine sa te interesezi de ofertele de la Genius Travel si sa alegi ce este convenabil, echilibrul intre servicii si pret.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *