piese auto dezmembrari

Industria pieselor auto ne face sa ne gandim cat suntem dispusi sa cheltuim pentru masina detinuta. Piesele necesare pentru intretinerea masinii sunt achizitionate sezon dupa sezon si cand tragi linie suma nu este deloc de neglijat. De aceea, o alternativa este reprezentata de piesele second hand.

Exista o intreaga disputa despre calitatea pieselor second hand. In timp ce unii considera ca este vorba de calitate compromisa, altii vad avantajele multiple ale acestei metode. Cel putin cand vine vorba despre achizitia de piese de la Wolcar, centru de dezmembrari si service totodata, ai garantia ca alegi ce trebuie – piesele iti sunt testate pe bancul de lucru, verificate inainte de a fi expediate si ai garantie de 3 luni pentru acestea.

Gasesti piese originale

Unul din marile avantaje este ca la centrele de dezmembrari ai sansa de a gasi piese originale. Este poate un paradox: gasesti o bara frontala in magazin, in functie de modelul masinii se potriveste, dar pentru estetica finala trebuie sa recurgi la vopsit in tonul specific de culoare. Ajungi la un cost cu mult mai mare decat daca ai alege bara originala, in varianta second hand, cu sanse sa gasesti una potrivita ca model si culoare.

Acesta este doar un exemple despre ce poti gasi la mana a doua. Piesele provin de la masini scoase din uz, nu doar pentru ca sunt foarte vechi, ci poate pentru ca au avarii seriose la motor. Unele piese sunt insa intacte si nu isi arata uzura; pot fi cumparate la preturi rezonabile, iar acest aspect este un alt motiv puternic pentru care unii pledeaza pentru piesele second hand.

Servicii complete la Wolcar

Desigur, sunt dezavantajati cei din alte zone ale tarii. Daca esti insa in apropiere – Malu Mare, Craiova – poti solicita din acelasi loc tot ce te intereseaza in materie de piese si ulterior poti cere si servicii de reparatii auto. Piesele dorite pot fi comandate spre a fi ridicate din acest sediu sau pot fi trimise prin curier.

Poti opta inainte de toate pentru diagnoza auto, identificand care sunt problemele masinii si identificand apoi si lista de piese. Vei gasi aici un stoc variat de piese second hand pentru masini precum Audi, Skoda, Mercedes, Ford etc.

Desigur ca nu iti sunt recomandate consumabile de la mana a doua – placute de frana spre exemplu. Afla ce piese poti cumpara la un super pret, de la vw-dezmembrari.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *