Parfumuri incredibile pentru oricine

paco-rabanne

In acest articol mi-am propus sa fac o incursiune in lumea magica a parfumurilor, atat de femei, cat si de barbati, ceea ce face sa spun ca m-am destins cu o multime de spray-uri, odorizante si ape de toaleta din diferite categorii. M-am asigurat zilele trecute ca merg in cel mai placut magazin pentru a prinde si eu reduceri la parfumuri de Black Friday, pentru mine si pentru familia mea.

Am luat cele mai bune decizii pe baza personalitatii fiecaruia din familie, pentru ca unii prefera note mai tari, altii mai fine. De aceea, am potrivit si pretul cu gustul fiecaruia. De altfel, am simtit ca unele parfumuri ma striga numai pe mine si nu am ratat sa nu imi iau si eu unul. Am ales Paco Rabanne Black XS de la Pandera care este pur si simplu o balanta perfecta intre feminitate si senzualitate. Notele sale mi-au captivat mirosul si mi-au ajuns la inima. Stiu sigur ca ma caracterizeaza.

Parfumuri incredibile pentru oricine

Insa, pentru partenerul si tatal meu meu am avut de ales intre: Invictus, One Million, Versace Eros si chiar XS Black pentru barbati. Nu am ratat nici gama celor de la Hugo Boss sau Calvin Klein. In consecinta, mi-am urmat gandurile si inima si am ales pentru fiecare ceva unic, personalizat si placut. Prietenului meu i-am luat Clavin Klein One si m-am bucurat ca il pot folosi si eu. Notele sale de chimbir, bergamota si papaya ma fac sa il pot in geanta. Insa nu ma deranjeaza nici cum se simte si este emanat de prietenul meu.

Pentru tatal meu, care este un om puternic, am optat pentru Hugo Boss nr. 6 si m-am asigurat ca se potriveste firii sale. Este puternic, curajos si ii place sa fie mereu in ton cu moda. Sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere.

Insa, aparte de aceste parfumuri si magazine, am gasit si pe Pandera.ro o oferta incredibila de Black Friday. Am luat pentru mama un parfum placut, unic si delicat, asa cum este ea si am dat aproape 60 de lei. Parfumul Nina Ricci este o replica perfecta, de nota A++ pentru femei. Si pretul este perfect. Daca nu era si acest magazin, cred ca salariul meu se ducea doar pe aceste accesorii.

Parfumuri pentru barbati increzatori

Deoarece barbatii nu sunt atat de dornici sa posede un miros mai placut si mai vibrant precum femeile, alegerea unui parfum este grea. De aceea, daca primesc in dar un parfum, niciodata nu se vor ofensa sau supara. Si daca facem un barbat sa fie fericit, atunci stim sigur ca acesta nu are un caracter atat de dur precum doreste sa arate. Din fericire, sfatul multor femei este sa cercetam piata, stilul vestimentar, dar si personalitatea unui barbat inainte de a alege un parfum pentru acesta.

Barbatii se impart in mai multe categorii, precum si parfumurile pentru ei, astfel ca avem: parfumuri pentru barbati de afaceri, parfumuri de zi pentru barbati, parfumuri pentru barbati romantici, parfumuri pentru barbati sportivi, accesorizate la o tinuta casual sau parfumuri pentru barbati increzatori. Orice alegere am face, in calitate de femei, suntem sigure ca barbatii nu vor refuza un parfum bun, miresmatic, persistent si de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *