pantofi

Daca te fascineaza celebra serie Step Up, daca iti place sa dansezi pe ritmuri hip-hop, atunci ceva cunostinte despre pantofii pe care trebuie sa ti-i alegi.

Iti place street dance, de fiecare data cand auzi un ritm de hip-hop corpul incepe sa se miste in ritmul muzicii, atunci ar trebui sa te si echipezi corespunzator. Ca si orice alta forma de dans, stilul hip hop poate fi foarte impresionant. Exista trei lucruri care determina calitatea miscarilor – dansatorul, podeaua pe care danseaza si pantofii pe care ii poarta. Acesti trei factori joaca un rol important, asigurand aderenta la podea, gratie in miscari si elemente unice care impresioneaza prin stil.

Spre deosebire de alte stiluri de dans precum salsa, balet, step sau altele, stilul hip-hop nu are specificatii stricte in ceea ce priveste incaltamintea de purtat. Singurul lucru care este important este confortul celui ce ii poarta. Daca te alaturi unui curs de dans stil hip-hop poti sa te incalti cu tenisi, pantofi sport, in general pantofi cu talpa moale, elastica, in care sa te simti bine, lejer si confortabil. Pantofii pe care ii porti nu trebuie sa afecteze suprafata, podeaua pe care dansezi. Cam acestea ar fi singurele reguli dupa care iti poti alege incaltamintea pentru acest stil de dans.

Trebuie sa te asiguri ca pantofii sunt flexibili. Este un lucru important, deoarece miscarile in aceasta forma de dans sunt multiple si nu vrei sa intepenesti sau sa nu poti realiza anumite intoarceri sau pasi. O alegere buna ar fi papucii pentru alergat – sunt foarte flexibili si au o sustinere buna a talpii si gleznelor.

Un alt lucru important in cadrul alegerii pantofilor de dans pentru acest stil este sa nu se lipeasca de podea sau sa scartaie in timpul miscarilor de dans. Astfel, inainte de a-i lua la cursurile de dans, trebuie sa ii uzezi pentru o saptamana sau doua. Un alt lucru important este ca pantofii sa se potriveasca perfect, nu trebuie sa fie nici prea largi, dar nici prea stramti, de asemenea sireturile nu trebuie sa te incurce la dans. In concluzie in alegerea pantofilor pentru dans stil hip-hop cel mai important lucru este confortul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *