cadillac lexanicadillac lexani

Lexani aduce un nou model de Cadillac si daca luxul nu era cunoscut pana acum asteapta sa vezi o treapta superioara. De data aceasta aurul este cel care face senzatie si nu  numai.

Din cate se pare o astfel de masina este de fapt cu o dedicatie mai ales pentru raperi si mai apoi pentru cei care savureaza ce inseamna brandul, noul si aurul in sine cu greutatea sa la propriu.

Ce aduce nou aceasta versiune de Cadillac. Dispune de 2 scaune ajustabile in 6 feluri, imbracate adecvat pentru o masina pe masura si anume in piele din Italia. Bineinteles ca nu lipseste caldura din scaune si mai ales masajul ce este de un confort aparte de zici ca ai sistem de terapie pe roti.

Tavan mai inalt, pentru mai mult spatiu, doua monitoare care se ridica si ele la standarde inalte, iPads integrate si ele, cu un televizor de 40 de inchi instalat ca o completare de cinema.

Numeroasele functii pe care masina le are se pot controla usor la indemana ocupantilor care au de asemenea si un interfon pentru a tine legatura cu soferul caci nu, oamenii care se respecta dispun de un sofer pentru asa o masina.

Si daca nu era de ajuns afla ca acest Cadillac are pana si o masina de facut cafea integrata in interiorul acesteia, cu geamuri fumurii pentru a oferi intimitate maxima si nu in cele din urma surprinza vine de la partea de aur, accente la mai toate accesoriile. Aurul este de 24 de karate asa ca se explica si pretul unui astfel de autoturism sau mai bine spus avere pe roti, 320 de mii de dolari.

Editia speciala de la Lexani este un lux absolut. Ar insemna sa ai bani cat pentru un Ferrari nou sau cat pentru 40 de Loganu-uri romanesti insa bine dotate. In orice caz, va ramane in istoria masinilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *