Oamenii au o mare nevoie de bani, si se vede din consumul lor, atat in categoria carne, care o consuma in fiecare zi, cat si de conditiile care vor sa ii usureze in absolut orice fel de chestie. Uneori lumea da niste bani doar asa ca sa se afle in treaba. Ce trebuie voi sa stiti este faptul ca mai mereu trebuie sa ajungeti in situatia in care trebuie sa economisiti banii, pentru ca timpul nu este chiar atat de mare si ca orice ati face nu stiti niciodata cand aveti nevoie de bani si cum sunt timpurile.

Suntem intr-o perioada de criza, si este foarte greu sa supravietuiesti in aceasta perioada. Nu gasesti chiar atat de usor de lucru, pentru ca lumea nu este obisnuita sa munceasca. Eu cautam pe cineva care sa se ocupe sa imi scrie articole, si nu vrea nimeni sa faca asta, pentru ca le dau prea putin

Odata ce iti ofer 300 lei pentru o ora de munca, parerea mea este ca esti un mare fraier, si sa nu constientizezi situatia. Este bine de stiut faptul ca trebuie sa pornesti de jos, dar si asa vorbind, la 300 lei pe ora, inmultit cu 8 ore de munca, deja este prea putin. Lumea nu se gandeste deloc la chestia asta, si sa stai o ora la munca si sa iei 300 de lei, parerea mea este ca treburie sa fi prea tampit. Pretul de 300 lei, este pe o ora de munca in fiecare zi timp de o luna. Nu inteleg de ce unele persoane acum nu muncesc deloc, prefera sa stea degeaba pe banii parintilor, decat sa munceasca undeva unde sa nu ia un salariu foarte mare.

Odata ce tu nu ai experienta ? ce sa iti mai fac, nici eu nu te pot angaja, dar defapt eu angajez pe oricine stie sa faca treaba, nu am nevoie de experienta. Odata ce sti sa faci o treaba de ce mi-ar mai trebui sa sti experienta. Bine ca experienta o inveti capatand incredere int ine si muncind.

Asa ca oameni buni, treziti-va ca nu sunteti in tarile calde…

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *