Netropolitan

netropolitan

In lume sunt zeci si sute de tipare diferite de oameni; in mare se pot diferentia intre a fi exotici si albiciosi, bogati si saraci si asa mai departe. Insa cu totii traim sub acelasi cer, cu aceleasi asteptari si acelasi profil…uman. Insa nu, cand esti bogat parca nu iti arde a te asocia unei clase comune de oameni.

Asa a ajuns sa se inventeze Netropolitan. Un proiect care abia ce se dezvolta si nici nu este inca lansat insa nu va ramane doar la acest stadiu ci isi va deschide portile cat de curand. Pus la cale de un fost dirijor se pare Netropolitan este o retea de socializare unde nu toata lumea poate avea acces. Intri numai daca esti cu o stare fianaciara foarte buna caci se pare se percep taxe deci nu este nimic gratis.

Daca la inceput ai taxa de intrare, un avans de 9000 de dolari pe an se ajunge a se plati in jur de 3000 de dolari numai pentru a fi inregistrat aici. O forma de divertisment cu iz de bogatie si opulenta. Asa cum spune si cel care a gandit acest proiect ideea este aceea de a gasi un loc in care pesimismul vietii de zi cu zi sa nu fie cunoscut, un loc in care cei care isi permit sa isi petreaca timpul in armonie si in pas cu moda caci desigur la un asa nivel interesele sunt altele.

La Netropolitan nu ajungi sa iti povestesti zilele de munca si cum te certi cu soacra ci colectii de masini si petreceri spumoase. Si totusi, de ce taxe? De ce nu se pot integra unii cu altii si de ce o retea de socializare gen Facebook nu este pe placul tuturor? Raspunsul tine de o aroganta poate si anume pentru ca platformele de socializare existente au acces pentru toti insa bogatii isi doresc numai o lume a lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *