A fi detinator de autoturism si implicit sofer implica nu numai responsabilitatea de a fi in termenii legii si de a circula pe drumurile publice cu toate taxele la zi si cu respect pentru participantii din trafic. Responsabilitatea ta se refera si la ceea ce tine de intretinerea masinii, ceea ce vei gasi pe www.stoauto.ro.

Din cand in cand masina are nevoie de intretinere, insemnand fie schimbul de ulei fie poate doar mici inlocuiri de piese. Insa chiar si cea mai mica dintre ele ar putea sa iti ingreuneze mersul cu masina si buna functionare a acesteia. Cu un consuma mai mare si fara viteza optima, cu sunete specifice masina stie sa isi arate problema. Ramane acum ca tu sa iti dai seama de ceea ce se intampla si sa iei atitudine. Insa la Sto Auto vei gasi de toate.

In functie de tipul de masina ai o intreaga tipologie de produse. Cauta in functie de marca si de anul fabricatiei pentru ca mai apoi sa gasesti exact pentru fiecare parte a masinii in cauza care sunt piesele ce se pot achizitionat. Si daca te gandesti la calitatea acestora afla ca sunt de marca, originale deci nu trebuie sa faci un compromis din acest punct de vedere.

Primul pas cerut este acela de a se identifica piesele necesare. Dupa ce ai facut asta Sto Auto iti ofera o gama larga de optiuni. Poate fi vorba de consumabile, de anvelope, piese de tuning si asa mai departe. Si daca ceea ce iti doresti nu gasesti in stoc, desi este greu de crezut avand in vedere ca sunt mereu atenti la aceste detalii, ti se ofera sansa sa faco comanda pentru ca in timp foarte scurt sa si primesti ceea ce ai nevoie. Rabdarea nu te caracterizeaza insa aceasta metoda este mai simpla si mai rapida decat ai crede.

Preturile pe masura. Calitatea vorbeste de la sine asa ca nici ca mai pui la indoiala necesarul de a compara. In orice caz, masina ta are nevoie de atentie si mai presus de toate are nevoie de piese si consumabile de calitate, care sa se potriveasca.

Sto Auto ofera si reduceri asa ca norocul tau ar putea fi tocmai acela de a achizitiona un acumulator, un set de ulei sau chiar si huse pentru depozitarea rotilor la un pret foarte bun. Oferte diverse, oferte pentru masina ta, Sto Auto este locul de popas pentru orice sofer!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *