Cabina telefonica
Cabina telefonica

Tineti minte moda „planking”? Cand a decis Internetul ca din oarecare motiv toata lumea care se intinde pe jos in locuri ciudate trebuie sa-si faca poza? Da, nici eu n-am inteles.

Banuiesc ca majoritatea celor care au facut asta nu au prea inteles de ce, dar au facut-o oricum pentru ca toti prietenii lor o faceau si voiau sa participe. Aceasta este puterea Internetului, cel care te face sa dansezi „Harlem Shake” sau sa iei o lingurita de scrotisoara si sa te ineci. Este un semn al vremurilor in care traim, demonstrand ca tinerii nostri sunt atat de plictisiti si dornici sa devina faimosi incat simt ca este nevoie sa faca orice fel de prostie doar ca sa-i faca pe straini sa se uite la ei. Stra-strabunicii nostri probabil ca aveau lucruri mai bune de facut, nu?

Nu. Se pare ca nu ai nevoie de internet ca sa faci ca ceva destul de prostesc sa fie la moda. Cel mai bun exemplu este statul pe catargul de steag – arata exact asa cum suna.

Alvin „Naufragiu” Kelly a declansat o nebunie nationala in America atunci cand a stat pe un catarg de steag timp de 13 ore si 13 minute. Da, ca de obicei, predecesorii nostri sunt mult mai smecheri ca noi – spre deosebire „planking”, care in majoritatea timpului arata ca o scuza sa tragi un pui de somn, statul pe catarg iti cere sa urci pe un catarg mai intai.

Kelly a stabilit in cele din urma un record de 49 de zile si o ora, cu 49 de zile si 50 de minute mai mult efort decat a depus cineva pentru vreo moda de pe Internet. Din pacate, moda s-a dus si Kelly a murit in saracie, asa ca poate cineva ar trebui sa se asigure ca Leeroy Jenkins nu s-a sinucis.

Apoi, in anii 1950, studentii s-au decis sa ingramadeasca cat de multi oameni pot intr-o cabina telefonica, probabil ca parte a unui plan elaborat ca sa se razbune pe decanii lor rai.

Intr-o astfel de ocazie, 22 de barbati au incaput intr-o cabina, fotografia cu acestia aparand in revista „LIFE”, iar Colegiul „Sfanta Maria” a organizat o recreare aniversara la 25, respectiv 50 de ani dupa.

Totul suna a gluma ciudata de facultate, dar se pare ca ingramaditul oamenilor in lucruri care nu sunt create pentru a se ingramadi oamenii in ele are o istorie lunga. Studentele au inceput si ele sa participe la ingramaditul in cabine telefonice.

In alt caz, 37 de tineri s-au ingramadit intr-o latrina, cei mai destepti asigurandu-se ca si-au tinut capul departe de ceea ce probabil ca miroase ca suspensorul lui Satan. In ce s-au mai ingramadit acesti studenti plictisiti, flexibili si foarte confortabili cu invadarea spatiului personal? In masini, desigur. Si in copaci.

OK, modele starnite de Internet par destul de jalnice prin comparatie. Daca urmatorul hit viral nu combina echilibristica, rezistenta si transformarea unor obiecte aleatorii in masini pentru clovni, e degeaba.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *