baterie telefonbaterie telefon

Bateria telefonului este cea care se consuma destul de repede avand in vedere ca folosesti tot felul de aplicatii si navighezi pe internet. Ajungi sa iti incarci telefonul in fiecare zi insa pana cand sa consideri ca ar trebui sa il schimbi sunt se pare cateva modalitati usoare si eficiente care sa iti salveze bateria.

Nu ai nevoie de notificari sau cel putin nu de toate. Asa ca seteaza sa nu mai primesti tot felul de notificari caci de fiecare data cand ecranul se va lumina se consuma din baterie.

Nu uita Wi-Fi-ul deschis. Unii considera ca pana si acest lucru afecteaza bateria astfel ca trebuie sa iti amintesti sa inchizi totul dupa folosire. Se intampla de asemenea cu setarile la Bluetooth dupa ce nu il mai folosesti.

Nu lasa orice aplicatie pe background. Din nou, acest lucru iti consuma din baterie asa ca fa modificarile necesare pentru asta.

Nu permite telefonului sa isi caute locatia mereu. Seteaza acest lucru pentru ca procesarea datelor sa nu isi incarce consumul de baterie.

Chiar si intensitatea luminii de la ecran reprezinta o modalitate prin care iti consumi din baterie asa ca ajusteaza totul la un nivel echilibrat si nu foarte luminat.

Cand esti intr-o zona fara semnal nu lasa telefonul sa caute in permanenta sursa de semnal. Poti sa optezi pentru modul avion care sa te ajute in acest sens. Oricum nu ai semnal deci ajuta-ti telefonul.

Conexiunea de tip 4G ofera rapiditate insa cu un cost al bateriei ce se descarca mai rapid. Asa ca limiteaza-te la 3G.

Si autoblocarea conteaza, cand ecranul se inchide mai repede dupa folosire. Activeaza aceasta optiune si vei reduce din consumul de baterie.

Vibratiile pot fi si ele inutile in multe din cazuri, mai ales daca ai si notificare cu sunet.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *