Mercedes frustreaza copiii?

Mercedes frustreaza copiii?

Grupul producator de masini de lux, Mercedes-Benz, tocmai a lansat un nou anunt in decursul saptamanii trecute, in care prezenta avantajele optiunii Brake Assist System Plus (BAS Plus)- adica a sistemului autonom de franare. Cu toate acestea, strategia de marketing pe care au folosit-o cei de la Mercedes a fost una uimitoare: au creat masini jucarii care nu se pot ciocni- „uncrashable cars”. Ei bine, aceste masinute marca Mercedes, au in interiorul lor magneti puternici, cu aceeasi poli, iar acest lucru inseamna ca masinile se vor respinge reciproc in timpul unei coliziuni frontale.

Ei bine, acest lucru nu face nimic altceva decat sa frustreze copiii, care sunt innebuniti dupa masinile de jucarie si care isi doresc sa le ciocneasca una de cealalta. Cu alte cuvinte, jucariile celor de la Mercedes- Benz sunt doar o strategie de marketing, astfel ca, producatorul de masini isi doreste sa scoata in evidenta cat de importanta e siguranta pasagerilor.

Niciun consumator nu este prea tanar ca sa isi arate loialitatea fata de aceasta marca de masini. Astfel, pentru a incerca sa promoveze noua tehnologie anti- coliziune in randul masinilo sale, Mercedes- Benz a creat aceasta pereche de masini care sunt imposibil de distrus prin ciocnire frontala. Din cauza magnetilor incorporati in interiorul masinilor, copiii nu vor reusi niciodata sa provoace o coliziune in randul jucariilor.

Sistemul Brake Assist System Plus

Caracteristica de asistenta de franare autonoma, Brake System Plus, inclusa in masinile reale, nu este la fel de eficienta ca si in cazul masinilor de jucarie incat sa evite un impact, dar, pe de alta parte, cand acesti copii vor creste, vor invata ce e siguranta si vor si mai prudenti in trafic pentru a evita accidentele.

Indiferent ca pe masinile reale sistemul de franare va fi la fel de eficient sau nu ca cel prezent pe jucarii, Mercedes- Benz stie cum sa isi faca reclama si sa isi vanda produsul, fiind constient de faptul ca siguranta ar trebui sa fie cel mai important lucru la un autoturism.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.