Bucovina este una din cele mai frumoase zone din tara, aflandu-se in nord-estul Carpatilor Orientali, fiind descrisa de zone muntoase si asezari de poveste. Tara Fagilor este caracterizata, in general, de turismul religios, care atrage mii, daca nu chiar sute de mii de turisti in fiecare an- in zile speciale de pelerinaj si nu numai. Dar, Bucovina inseamna mai mult decat atat: in primul rand, inseamna traditie si istorie. Chiar si istoricul Dimitrie Onciul spunea: „niciunde pe tot cuprinsul romanesc nu se afla, pe un spatiu atat de mic, atata bogatie de istorie romaneasca, atatea amintiri scumpe ale trecutului nostru. Bucovina este tara clasica a trecutului romanesc propriu-zis”.

Astfel, aflam ca Bucovina nu inseamna numai manastiri si turism religios, ci este o zona a tarii plina de istorie, datini si obiceiuri, care definesc personalitatea individului bucovinean puternic si caracterizat de un spirit libertin. De asemenea, pana si constructiile- casele- din Bucovina sunt realizate in stil unic, fiind caracteristice numai acestei zone.

Mai mult decat atat, Bucovina este un centru turistic important- lasand deoparte turismul religios- fiind o zona geografica ce ofera o multime de activitati pasionatilor de sporturi de iarna, de agroturism sau privelisti minunate cu padurile de conifere.

Pastreaza o amintire din Bucovina

Insa, o vizita scurta in Bucovina nu te lasa sa pleci acasa fara o mica amintire, atat pentru tine, cat si pentru cei dragi. Magnetii de frigider sunt putin cam mainstream iar obiectele religioase de la manastiri ies din discutie, din moment ce nu ai vizitat Bucovina in scop religios. De aceea, cea mai buna solutie pentru cadouri pentru cei dragi este descrisa de produse artizanat romanesti.

Industria artizanatului este o zona de comert ce implica productia si vanzarea de produse realizate, in mare parte, manual. Astfel de piese includ, de obicei, piese de arta, insa, in unele cazuri, unele elemente pot fi descrise de obiecte de artizanat handmade. In general, produsele de artizanat sunt realizate din aproape orice material, insa cele mai populare sunt cele realizate din lemn sau ceramica.

Foarte multi comercianti de obiecte de artizanat isi vand marfa in targuri de artizanat locale, dar poti gasi si in mediul online astfel de produse. De exemplu, pe pagina web www.artizanatkult-art.ro, vei gasi cele mai tari oferte de obiecte artizanat, unice, tipice Bucovinei, care descriu valoarea Tarii Fagilor dar si traditia acesteia. Kult-art Artizan este locul ideal de unde poti alege surprize pentru cei dragi, la preturi ideale, care pot bucura atat micutii, cat si adultii.

Kult-art Artizan valorifica traditia bucovineana

Obiectele de artizanat realizate de cei de la Kult-art Artizan sunt realizate cu scopul de a valorifica produsele traditionale din Bucovina, prin care se descriu datinile si zonele din mediul rural al Bucovinei. Astfel, odata cu Kult-art Artizan, razboiul de tesut sau dalta nu vor mai fi obiecte ce se vor gasi numai in muzee, ci vor ajunge sa intre, din nou, in circuitul productiei locale.

In acest sens, alaturi de amintirile placute din Bucovina, istorie dar si distractie pe masura, poti ramane si cu o amintire „palpabila”, numai de la Kult-art Artizan- locul ideal cu amintiri traditionale si de calitate, atat pentru tine, cat si pentru cei dragi tie. Lasa-ti amintirile sa fie creative cu ajutorul obiectelor de artizanat romanesti de la Kult-art Artizan.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *