Kub-ul – o alternativa la cazarea in stil clasic

Kub-ul – o alternativa la cazarea in stil clasic

In momentul in care iti planifici vacanta trebuie sa ai in vedere destul de multe lucruri. Este nevoie de incadrare intr-un anume buget, de o cazare cat mai avantajoasa si in acelasi timp de oportunitati sporite de a vizita zonele dorite, de a petrece un timp de calitate. Alegerea destinatiei depinde intr-o foarte mare masura de preferintele personale – cu toate acestea, varianta de inchiriere casa de vacanta 2018 pare sa fie tot mai atractiva.

De ce casa de vacanta sau kub si nu o alta varianta de cazare?

Motivele sunt numeroase, iar cateva dintre ele vi le prezint in randurile urmatoare.

De ce tot mai multi cauta varianta de inchiriere casa de vacanta 2018? Primul si poate cel mai important motiv ar fi linistea de care pot avea parte. Cu totii ne-am saturat de agitatia zilnica, de stres, de forfota marilor aglomerari urbane de care parca nu mai reusim sa scapam niciodata. Un refugiu in inima naturii, o iesire din cotidian printr-o vacanta sub semnul relaxarii si detasarii este ceea ce cauta marea majoritate, iar kub-ul pare a fi un raspuns perfect din acest punct de vedere.

Pe de alta parte, este vorba si de nivelul de confort de care poti avea parte pe parcursul sejurului. Kub-ul este o imbinare intre camping, o garsoniera inchiriata si dotari de top. Practic, include tot ceea ce ar putea avea nevoie o persoana, un cuplu sau chiar si o familie cu copii si animal de companie.

Dupa cum se prezinta in cadrul site-ului rentakub.com, casele de vacanta din aceasta retea dispun de facilitati care ii pot multumi chiar si pe cei mai pretentiosi. De regula, capacitatea de cazare este de 4 locuri – 1 pat si o canapea exensibila ofera confortul dorit chiriasilor. Kub-urile au dotari ce se inscriu in seria celor moderne. Este vorba despre:

  • Aer conditionat
  • Incalzire
  • Bucatarie cu plita de gatit electrica, frigider, cafetiera
  • Conexiune internet
  • TV
  • Lenjerii, prosoape etc.

In kub sunt permise si animalele de companie!

Pentru cei care sunt ingrijorati de faptul ca nu vor avea cu cine sa lase animalul de companie pe parcursul vacantei, kub-urile elimina restrictiile. Daca la un hotel sau o alta unitate de cazare este interzis accesul animalelor de companie, in cazul acestei variante necuvantatoarele sunt acceptate.

Inca un motiv pentru care kub-ul este o alternativa tot mai populara cand vine vorba de inchiriere casa de vacanta 2018 este si faptul ca pozitionarea este una avantajoasa. Practic, beneficiarii sejurului sunt plasati in mijlocul naturii, acolo unde nivelul de relaxare atinge cote maxime. Desigur, nu sunt ignorate si celelalte nevoi, motiv pentru care exista in apropiere si centre urbane.

Tinand cont de toate cele mentionate, devine evident faptul ca a alege o casa de vacanta reprezinta o maniera ideala de a avea parte de confort, dotari moderne si reconectare cu natura pe parcursul unui sejur. Mai mult decat atat, un kub poate fi ales chiar si pentru o evadare din rutina, pentru un weekend sau cateva zile in care deconectarea si relaxarea sunt obiectivele vizate. Pentru mai multe detalii, doritorii se pot informa de pe site-ul rentakub.com.