pcpc

De cand a aparut moda cu PC- suna mai fancy insa este acelasi lucru, computer personal- toata lumea se bazeaza pe un astfel de element in munca de zi cu zi. Insa si in viata personala este o prezenta, de la nevoie la placerea de a naviga online.

Ca oricare alt bun pe care il detii si calculatorul tau se poate strica. Sau efectiv devine la un moment dat depasit, piesa de muzeu cum le place tinerilor sa spuna avand in vedere ritmul alert cu care se dezvolta segmentul tehnologic. In orice caz ai nevoie din  cand in cand sa mai schimbi ceva piese la el pentru a fi mereu cel care lucreaza la un nivel optim.

Din nevoia de a scoate alti bani din buzunar pentru asta categoria de componente PC second hand pare sa fie mai accesibila si mai avantajoasa. Asta pentru ca pretul este cel care te face sa poti sa iti faci planuri de reconditionari fara sa fie necesar un plan cu luni bune inainte.

Sa cumperi second hand nu este atat de grav precum pare. Adica nu este un capat de tara desi ideea in sine te duce in acea zona. Faci rabat la calitate? Ba chiar deloc pentru ca ceea ce vei achizitiona vine la pachet cu o garantie a lucrului oferit. Si asta iti da din start incredere ca acea componenta PC este de ales.

Mai mult decat atat, tine cont de faptul ca pretentiile poate ca nu sunt atat de mari. Adica ce rost are sa investesti masiv cand stii ca oricum vei schimba calculatorul la un moment dat, avand in vedere ca tot apar modele care te incanta. Da, nu toata lumea prefera sa gandeasca astfel insa intr-un echilbru de calitate pret elementele second hand achizitionate pentru a completa sau repara un PC sunt cele mai avantajoase.

Cel mai adesea se doreste un plus de memorie- cum spuneam, apar mereu alte si alte variante de PC cu dotari mai bune insa asta nu inseamna ca iti vei schimba PC-ul in fiecare an. Asa ca ii adaugi ceva memorie care sa te ajute sa lucrezi mai bine pe el. Asta chiar este o investitie pe care sa o consideri utila si cand achizitionezi componenta in cauza varianta second hand este mai ofertanta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *