Windows 9 este un sistem de operare care va fi disponibil abia de anul viitor, dar avand in vedere ca internetul un mediu foarte curios, au aparut deja imagini cu noul sistem de operare al celor de la Microsoft. Cineva, undeva, a facut rost de o serie de imagini din procesul de dezvotare al noului sistem de operare si au fost destul de generosi sa posteze informatiile obtinute in mediul online.

Imaginile par a fi destul de familiare la prima vere. Acestea sunt aproape identice cu cele care ni le-a prezentat Microsoft in luna Aprilie, doar ca de aceasta data imaginile sunt insotite de mesajul Microsoft Confidential si textul aferent. Meniul in sine a rams neschimbat, existand o proportie 50/50 intre meniul de start din Windows 7 si o versiune micsoarata a ecranului de start din Windows 8, complet cu pictogramele aferente.

Alte imagini arata cum setarile din PC setings. Marea diferenta ce utilizatorii care au avut mana pe sistemele de operare Microsoft de pana acum este aceea ca pare sa incorporeze elemente din ambele lumi, atat din Windows 7 cat si din Windows 8 si 8.1. Noul Windows 9 pare a da libertatea utilizatorului sa ruleze aplicatii de tip Metro in mediul ferestrele Windows din desktop. Astfel nu vei mai fi nevoit sa iti umpli monitorul ori de cat ori vei functiona o aplicatie de tip Metro.

Desi o mare parte din marile schimbari cu care Windows 9 au fost deja facut publice, ramane inca un sentiment de mister in legatura cu modul in care Windows 9 va fi prezentat. Unii spunca va fi asemanator cu Windows 8.1 si ca va fi oferit ca un upgrade gratuit.

Asteptam ca Microsoft sa clarifice situatia in saptamanile ce urmeaza si daca sunt dornici poate ne vor bucura cu aparitia unui preview inainte de sfarsitul acestui an. Microsoft pare destul de confuz in directia pe care o abordeaza intrucat doreste sa ofere un look nou dar cu elemente clasice, o combinatie care nu stim cat va fi de reusita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *