Cercetatorii au pus la cale o alta tematica de interes. De data aceasta s-au axat pe ideea de incredere si ce aspecte ne determina sa avem sau nu incredere in cineva anume. Concluzia lor: trasaturile fetei fac o mare diferenta, printre altele.

Stim ca prima impresie conteaza. In repetate randuri se pare ca acest lucru se dovedeste a fi real. Asa ca se pare ca din aceeasi sir se numara si increderea pe care o acordam celor care au un chip…favorabil, de la mama natura. Asadar, trasaturile definitorii pentru cei care inspira incredere sunt legate de forma sprancenelor, usor ridicate insa nu foarte tare, asemenea unui V intors. Se crede de asemenea ca si forma gurii este importanta in aceasta ecuatie asa ca cei castigatori sunt cei care au colturile gurii usor mai ridicate.

Fac aceste caracteristici imaginea unui om de incredere si pentru ca din start pare a fi un chip zambitor? Aceasta ar fi parerea de vreme ce la polul opsu, cei cu sprancene lasate si cu colturile gurii de asemena  de o linie joasa nu sunt chipuri in care sa te increzi, ca reactie de la prima vedere.

Desi a judeca o persoana fara sa o cunoastem pare sa fie un concept usor superficial se admite ideea ca pana la urma tine de faptul ca un chip luminat are sanse sa fie mai placut de cei din jur. Seriozitatea nu are a face aici asa ca a sta incruntant pentru a te impune sau a crea falsa idee ca esti stapan pe situatie te duce de fapt la polul opus.

Desi nu sunt lucruri pe care sa le ai sau sa le dobandesti oarecum si amma natura joaca un rol extrem de important aici. Asa ca, in cine ai incredere?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *