igrowigrow

Daca femeile se pare ca sunt ca si obsedate sa arate bine si sa aiba forme nici maculii din era moderna nu sunt mai prejos. Asadar, in randul lor este o alta procedura foarte raspandita si anume implantul de par.

Chelia sau in termeni medicali spus calvitia este o problema de aspect ce ar putea afecta increderea de sine si nu numai. Tine de un efect psihologic cand cel in cauza se considera mai prejos, mai putin capabil si asa mai departe, facand o nota comparativa cu cei din jur. In plus, partea si mai trista este sa apara totul inca din tinerete.

O metoda cel putin aparent mai buna pentru a combate caderea parului este iGrow. Un aparat care ajunge sa coste in jur de 700 de dolari. In viitor asta caci pentru moment proiectul este in curs. Are calificari pentru a se produce si a se vinde pe piata insa nu s-a ajuns insa pana acolo.

Are o lumina pulsanta si secretul sau se pare ca se bazeaza tocmai pe aceasta idee. Cu ajutorul ei se actioneaza la nivel de folicul de par, regenerandu-l si stimulandu-l sa creasca. Diodele sale sunt cele care ofera lumina cu pricina, cea necesara pentru a se completa acest procedeu.

Insa specificatiile sunt clare: trebuie sa fii incadrat in anumite tipare de cadere ale parului pentru ca aparatul sa functioneze. In plus nu poti considera ca dupa cateva sedinte esti ca si rezolvat asa ca ai nevoie de cateva luni bune de tratament. In jur de 4 si pana la 6 luni, asta depinzand si de stadiul in care te afli.

In orice caz iGrow are sanse sa fie popular. Acest aparat promite multe si printre altele producatorii se pare ca sunt dispusi chiar si sa inapoieze banii investiti in cazul in care rezultatele nu apar.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *