Tehnologia este mereu atragatoare si cel putin din randul barbatilor exista o placere aparte pentru a detine diverse obiecte din aceasta arie. Asa ca daca nu ai profitat inca de reducerile ce au avut loc in ultimul timp inca mai ai sanse sa impresionezi.

Acum au inceput promotiile de Mos Craciun. Inspira-te si tu sa ai parte de o lista de cadouri inedita:

  1. Caciula cu casti incorporate- pare sa fie un doi in unu util, mai ales pentru cei care nu prefera sa fie singuri nici pre strada si se cufunda in playlistul telefonului. Asta ii va incuraja si sa poarte mereu caciula, protejandu-se de frig.
  2. Manusi pentru touch. Se numesc simplu touchscreen gloves si vin sa se faca utile pentru cei care au telefoane smart si au nevoie sa imbine utilul cu placutul, adica sa se protejeze de frig insa in egala masura sa poata sa isi foloseasca degetele corespunzator.
  3. Bateria externa este si ea una utila pentru aceasta lista. Nu este un gadget foarte scump ci din contra. Si nu impune o dificultate cand vine vorba de a o folosi; o atasezi pur si simplu de telefon si ai in continuare baterie. Asta se va potrivi mai ales pentru cei care sunt greu de gasit cand nu au grija sa isi incarce telefonul la timp.
  4. O simpla pereche de butoni se poate transforma intr-un stick. Suna a SF insa nu este deloc asa. Se potrvieste ce-i drept corporatistilor.

Lista de acet gen poate continua. Pentru cei mereu plecati in interes de serviciu, pentru cei care sutn declarati pasionati de tehnologie si gadget-uri un fier de calcat portabil poate fi de asemenea o piesa utila. Te ajuta sa iti netezesti hainele, se incarca cu USB insa poate functiona si cu baterii si este extrem de mic. Costa doar 10 dolari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *