stailer

Domeniul de hair & beauty nu pierde pasul tehnologiei și continuă să avanseze odată cu aceasta. Pe lângă noile tehnici de înfrumusețare, acum poți beneficia și de confortul programărilor online. Acest lucru înseamnă că poți rezerva locul la salonul preferat, fără să mai fie necesar să te deplasezi la recepție sau să apelezi telefonic. Vei descoperi o mulțime de hairstyliști și saloane de înfrumusețare disponibile online, accesând platforma stailer.ro. 

Pentru a putea vedea despre ce este vorba, intră pe Stailer și navighează printre sutele de rezultate privind saloanele de înfrumusețare. Vei avea parte atât de servicii de înfrumusețare, cât și de întreținere corporală. Saloanele și hairstyliștii disponibili oferă servicii corespunzătoare femeilor și bărbaților, așadar cu puțin noroc vă puteți programa împreună la același salon. 

Toți clienții care își doresc să beneficieze de alte saloane sau de cele frecventate pot face acum programări online. Accesarea platformei sau descărcarea aplicației Stailer aduc aceste avantaje. Modalitățile de a te programa funcționează identic, acest lucru reprezentând un mare avantaj. Dacă până acum ai utilizat platforma, cu siguranță nu vei întâmpina greutăți folosind aplicația. 

Navighează în funcție de oraș și găsește salonul preferat

Dacă nu ai mers încâ la un salon din orașul tău sau din apropierea acestuia, acum e timpul să îl găsești pe cel mai bun nevoilor tale! Pe site-ul stailer.ro ai la dispoziție funcția de navigare după oraș. Selectează de pe prima pagină orașul unde îți este cel mai aproape pentru a merge la salon, apoi vei vedea o listă cu toți hairstyliștii și saloanele respective. 

În cazul în care ai la îndemână telefonul, folosește harta interactivă de pe aplicație. Pornirea locației va genera aproape toate saloanele din apropierea ta, iar în acest fel nu va mai fi necesar să cauți orașul. 

Orice metodă ai alege, cu siguranță vei găsi salonul sau hairstylistul care să se plieze cel mai bine pe nevoile tale! Stailer îți pune la dispoziție mai multe beneficii, pe care le poți descoperi doar prin folosirea platformei sau aplicației. Ai informatii extra aici, de care te poți folosi pentru o experiență cât mai plăcută. 

Legătură strânsă cu clienții

Stailer dorește ca orice client să beneficieze de unele dintre cele mai bune condiții privind utilizarea aplicației și platformei. În ceea ce privește platforma, ai la dispoziție un ghid video care te îndrumă pas cu pas către efectuarea programării. Dacă nu vrei să optezi pentru ghidul video, consultă și secțiunea de întrebări frecvente. Acolo vei găsi informații referitoare la cum să faci o programare, cum poți anula una, care sunt costurile percepute pentru o programare, cu cât timp înainte vei fi informat despre aceasta, ce se întâmplă dacă hairstylistul anulează programarea și dacă este posibilă efectuarea uneia pentru un prieten. 

Totodată, Stailer îți pune la dispoziție și secțiunea de contact. Fie utilizezi live chat-ul, fie adresa de e-mail. Ambele pot fi folosite pentru multiple solicitări, iar dacă vei opta pentru live chat unul dintre reprezentanți îți va răspunde imediat la întrebare. 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *