alarma dimineata
alarma dimineata

Se spune ca in toate exista o parte buna si una mai putin buna, ca acolo unde este bine este si rau. Ei bine se intampla si cand vine vorba de gadget-uri, cele care ne tin in priza si la propriu si la figurat. Acum parca mai mult ca niciodata suntem atat de ahtiati de a le folosi. Insa tocmai acestea iti strica dimineata.

Din lista de aspecte ce nu ar trebui sa iti defineasca dimineata se pare ca se numara si folosirea gadget-urilor, fie ca este vorba de o tableta, fie ca este vorba de telefonul tau. Motivele pentru care nu ti-ai dori sa te bazezi pe acestea sunt si cele diverse.

Incepand cu alarmele de dimineata acel snooze nu iti face bine deloc. Pentru ca te trezesc brusc si le amani, pentru ca iti fragmenteaza somnul si nu mai ai parte de acea stare de bine, de om odihnit la inceput de zi. Specialistii spun ca ar fi mai bine sa dormim intr-o camera unde nu tragem draperiile, lasand ritmul natural sa isi faca treaba. Cu alte cuvinte, sa te trezesti din propria initiativa.

Mai mult decat atat, aceleasi gadget-uri si de fapt de cele mai multe ori telefoanele sunt si cele care te tin cam ocupat inca de la inceput de zi. Este primul lucru pe care il atingi cand te trezesti insa uiti ca a dormi cu el langa tine iti aduce radiatii pe care corpul tau le absoarbe. Nu fac bine deloc asa ca nici nu ar trebuie sa iti fie prin preajma cand dormi.

Nu in cele din urma, conteaza atitudinea pe care o ai fata de fiecare zi si ce limita iti impui singur cand vine vorba de folosirea unor gadget-uri si influenta acestora in viata ta.  Ori cand tine de inceputul de zi este primul pas care iti poate influenta intreg parcursul unei zile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *