camera sportcamera sport

Iubitorii de sport sunt mereu in miscare si in actiune. Nu au timp sa se opreasca pentru a imortaliza un cadru, nu isi permit sa piarda din concentrare cand se distrag cu un aparat foto sau cu o camera de filmat. Asa s-a nascut Action Camera, din dorinta de a le face pe plac celor care sunt sportivi in adevaratul sens al cuvantului insa si iubitori de gadget-uri.

Camerele sport ce le vei gasi la www.actioncamera.ro sunt pe placul iubitorilor de sport de orice fel. Au marele avantaj de a fi dotate de asa natura cat sa respecte standardele ce se impun in astfel de conditii asa ca nu mai ramane nimic de facut decat de ales ce anume ti se potriveste. Iata ce vei gasi aici:

  1. Camere DRIFT. Sunt numeroase tipologii, in functie de performanta dorita. Pot filma pana la 3 ore, cu 60 de cadre pe secunda, pot filma indiferent de timp si cu o claritate garantata chiar si pe timp de noapte. Au insa si functii pentru medii acvatice care sa o protejeze si sa iti deserveasca scopului chiar daca mediul este unul aparte si cu anumite conditii impuse.
  2. Camere GoPro. Cu functia de bluetooth, cu functia de captura rapida, includ chiar si microfon. De asemenea la aceasta categorie se includ si camerele dotate cu lentile potrivite pentru a captura un cadru cat mai larg, camere ce pot fi si ele scufundate in apa.
  3. Camera Sony. Cu GPS si WIFI, carcasa specifica pentru a se scufunda, astfel de camere isi dovedesc calitatea pe masura brand-ului. Unele au chiar si stabilizator de imagine caci nu se stie niciodata, in ritm sportiv, in ce conditii te vei afla la un moment dat si ce capturi de cadru iti vei dori.
  4. Camera CONTOUR se considera a fi una de baza, simpla insa potrivita si ea pentru sportivi. O montezi pur si simplu si o lasi sa isi faca treaba ca la carte.
  5. Camere MIDLAND, cu optiuni de reglare a claritatii, cu un acumulator ce poate sa reziste si pana la 5 ore de folosire. Ai inclusa si optiunea de filmare de tip HD.
  6. Camere VICO, cele care pot filma si ele HD insa pot si sa genereze video-uri cu slowmotion. Claritatea imaginilor nu este singurul atu asa ca descopera performanta lor pana la setul complet care sa iti permita sa filmezi atat din fata cat si din spate.

Dincolo de lista lunga de tipuri de camere la Action Camera vei gasi de asemenea si accesorii potrivite pentru actiunile tale. Spre exemplu ti-ai putea dori un extra set de prinderi pentru camera din dotare, un card de memorie pentru capacitatea dorita sau de ce nu chiar si o carcasa subacvatica ce se poate achizitiona si separat, desi unele camere au in dotarea lor asa ceva.

Indiferent de sportul pe care il practici, daca este vorba de o aventura amatoriceasca sau sportul de performanta, daca este urcarea pe munte in aventura sau o cascadorie camerele de tip sport de la Action Camera sunt potrivite si mereu pregatite sa inregistreze acele momente unice.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *