gadgetgadget

In lumea moderna cand diversele gadget-uri apar pe piata si surprind cu fiecare functie ideile de cadouri sunt variate. Ce ai putea sa cumperi unui angajat spre exemplu? Corporatistii sunt cei care se definesc de seriozitate si munca de birou asa ca pentru ei ideal ar fi sa te orientezi spre exemplu la categoria de gadget-uri.

Din lista de idei se numara:

  • Butonii ce includ memorie si se incarca cu USB. Sunt de generatie moderna si sunt si utili. Insa ca o alternativa daca butonii sunt mult prea eleganti spre exemplu ai putea alege si o bricheta cu incarcare USB, asta in cazul in care persoana in cauza este fumatoare.
  • Geanta de laptop. Poate ca nu are functii si nu vine cu cine stie ce dotare insa de mici dimensiuni, aceasta este practica pana la urma. Mai ales daca laptopul este necesar zi de zi pentru munca este clar ca faci si un favor angajatului in sine.
  • Manusile cu touch. Pe piata de 2 ani acele touchscreen gloves sunt destinate celor care au nevoie de manevrabilitate a telefonului indiferent de conditii. Daca pe timp de iarna este mai greu sa poti face asta aceste manusi vin sa simplifice totul. Practic din nou si din seria de accesorii moderne.
  • Aproape orice are avea incarcare USB si se potriveste in cadrul unui birou poate deveni o sursa de inspiratie pentru tine. Asadar, cana de cafea ce se pastreaza calda prin suport cu incarcare USB ce mentine temperatura este doar o idee din aceasta clasa.
  • Drona in varianta mini este si ea de ales, o mica jucarie care iti poate completa o pasiune de timp liber- poti filma din unghiuri din care nici nu gandeai. Barbatilor activi le va surade ideea.

Si daca nu te-ai convins de nimic un voucher cadou este ideal si el atat timp cat iti alegi si o suma cu care se poate cumpara ceva si nu este doar simbolic.

De admin

Un comentariu la „Gadget-uri cadou”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *