Laptop_sh_LenovoLaptop_sh_Lenovo

Cei mai multi prieteni de ai tai detin deja un calculator sau un laptop de ultima generatie si tu inca nu stii ce sa iti cumperi? In orice moment ii poti intreba pe acestia ce au facut cu modelul lor anterior si ce sume doresc pentru acesta. In cazul in care doresti un calculator trebuie in principiu sa te gandesti la ce il vei utiliza.

Daca vrei sa lucrezi in domeniul progaramarii IT atunci este esential sa iti iei un calculator cat mai bun, pentru a face fata zilnic sarcinilor si progrmaleor tale de lucru, incat sa nu se deterioreze prea repede.

Functionalitatea calculatoarelor second hand

De asemenea, functionalitatea unui calculator si durata sa de viata constituie o alta premiza in alegerea unui calculator incat poti gasi preturi bune la calculatoare second hand in comparatie cu noile modele de pe piata IT.  Inainte de a cumpara un calculator, fie ca este nou, fie ca este folosit, trebuie sa va adresati intrebarea: ce am de gand sa fac cu el? deoarece cele mai multe calculatoare second-hand sunt cu o generatie in urma fata de cele mai recente modele, dar nu sunt de neglijat, incat preturile acestora sunt cu mult mai reduse decat noile modele.

Tine cont de portabilitatea calculatorului atunci cand te decizi sa iti cumperi unul second hand, incat marimea si greutatea oricarui calculator sunt un motiv de ingrijorare pentru toti. In acest mod, este bine sa va asigurati ca sistemul de baza este destil de puternic si destul de confortabil transportului si tineti cont intotdeauna ca la un transportse pot face multe compromisuri in functie de imprejurari.

Puterea unui calculator este o alta caracteristica de luat in considerare, incat trebuie sa cautam acel calculator cu un acumulator care va rezista timpului sau pentru un adaptor de curent alternativ de rezerva. Astfel, in functie de modul in care s-a utilizat bateria in trecut, aceasta are nevoie de un nou ciclu de reincarcare. Acest lucru este important daca vrei sa calatoriti sau sa lucrati pe mai multe aplicatii simultant.

Cand vine vorba de specificatii este bine sa va ganditi la modul in care intentionati sa il rulati, astfel ca pentru aplicatii si programe este indicat sa optati pentru un calculator cu mai multa memorie. Asigurati-va intotdeauna ca luati in considerare specificatiile sistemui pentru nevoile voastre, iar daca este vorba de bani,  intotdeauna veti economisi cu un computer second hand decat unul dintr-o versiune moderna.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *