extensii browserextensii browser

Utilizatorii internetului si al browser-ului Chrome au auzit pana acum de extensiile ce sunt la dispozitia lor. Poate ca din pura curiozitate ai incercat o parte din ele insa dincolo de ceea ce ti se pare fun exista si o parte utila din toate.

De ce Chrome- ne oprim la acest browser pentru ca momentan este cel mai popular tip. Asta arata cifrele, la nivel global, ca 6 din 10 utilizatori de internet il prefera. In acest conditii iata cateva din acele extensii pe care sa le instalezi, gratuit:

  1. Disconnect. A devenit o reala preocupare acceptarea ca diverse site-uri sa iti inregistreze datele. Se spune ca marele Google doreste sa ofere cea mai buna experienta utilizatorilor sai insa noi ne dorim intimitate. Asa ca aceasta extensie nu va permite unor site-uri sa iti inregistreze date.  Efectul este cel dorit, mai cu seama si pentru ca vei observa o rapiditate de navigare pe internet.
  2. Extensia gmail este cea care iti arata daca ai email-uri de revizuit. Contorizeaza totul din casuta ta electronica si nu trebuie sa fii mereu cu ochiul pe el. Poate fi frustrant la un moment dat sa tot stai pe mail. Asa ca te ajuti si psihic vorbind.
  3. Daca esti genul de cititor care nu isi doreste nimic altceva decat cititul in sine poti sa optezi si pentru extensia Clearly. Cu ce te ajuta ea. Dupa instalare o singura apasare de buton iti face pagina centrata numai pe scris, pe continut, ca si cand ai citi o carte, fara nimic altceva care sa iti atraga atentia si de fapt sa te disturbe in placerea cititului chiar si online.
  4. Nu in cele din urma mai placut si avantajos pentru fiecare utilizator in parte este si adblock, deja o extensie destul de simpla si banala insa care sa blocheze reclamele si sa nu te intrerupa la accesari de pagini.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *