Tinerii din ziua de astazi…asa obisnuiesc sa spuna generatiile de batrani la ora actuala, constatand cu stupoare ca exista o imensa diferenta intre generatii. Partea mai putin placuta este ca ajung sa traiasca mai intens si sa dezvolte mai  multe boli. Tineretile pot fi si ele haine grele pana la urma.

Ajungem sa inregistram cote uriase ale celro care fac atac vascular cerebral la varsta de 30 de ani. Simple dureri sunt ignorate insa specialistii confirma ca marea problema este de fapt la nivel de viata sanatoasa. uitam sa mancam regulat si sanatos, mancam mancare pregatita, cu multe grasimi insa fara nutrienti.

In acelasi rimt nesantos ajungem sa vedem ca generatia tanara sufera de reumatism.  Deja este semn de boala de „batrani”. Cu toate acestea se instaleaza in anii de tinerete si de vina, printre altele, ar putea fi si faptul ca nu abordam o pozitie fireasca la calculator, nu facem miscare sau prea putina si nu compensam cu nimic in ceea ce priveste lipsa activitatii zilnice a muncii de birou.

Cel putin 7% din tinerii ce au pana in 35 de ani ajung sa se planga de dureri ce arata degradarea corpului la propriu. Nici ca mai este de mirare doar ca daca te gandesti ce tip de evolutie ar putea avea astfel de persoane gandeste-te ca ar fi mai multe sanse sa se scurteze chiar si durata vietii si speranta de viata.

Ceea ce nu au invatat inca tinerii din zilele noastre se refera la faptul ca stresul este cel care efectiv are oi mare influenta in modul in care ne simtim. Tine de gestionarea lui pentru a putea sa ne mentinem starea de bine, factor declansator pentru numeroase boli. Dincolo de acesta se inregistreaza si sedentarismul si nu numai, chiar si calitatea vietii si a mancarii. Din acest punct de vedere nu mai pare atat de placut modul in care evolueaza generatia de tineri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *