Dieta cu suc de portocale

suc de portocale

Dieta cu suc de portocale sau cura de detoxifiere cu suc de portocale – cum mai este cunoscuta – este o metoda de purificare a corpului si de inlaturare a toxinelor acumulate cu timpul in organism. Sucul de portocale este binecunoscut pentru continutul nutritiv, fiind o sursa bogata de vitamina C si un adevarat depozit de minerale si vitamine esentiale.

La fel ca si cura de detoxifiere cu lamai, cea cu portocale se concentreaza pe detoxifiere realizata intr-o perioada de timp – 2 saptamani spre exemplu – consumandu-se in jur de 6 pahare de suc de portocale pe zi, de asemenea si 6 pahare cu apa pe zi. Alimentele solide sunt inlaturate aproape in totalitate, de aceea pentru unele persoane aceasta cura poate fi destul de dificila.

Dieta se incepe de dimineata, cand este consumat primul pahar. Apoi, pe parcursul zilei, la fiecare doua ore mai trebuie consumat inca un pahar cu suc de portocale. Unor persoane le este recomandat sa bea doar 2 sau 3 pahare cu apa, intrucat nu fac fata la atatea lichide. Foarte important este sa verificati ca sucul sa fie natural. Daca il stoarceti personal e ok, insa daca il cumparati din comert trebuie sa verificati sa nu aiba adaosuri de zahar, chimicale, conservanti sau alti aditivi.

Rolul apei in acest regim este de asemenea de curatare, intrucat are si apa proprietati de detoxifiere. Dieta cu suc de portocale combinat si cu apa ajuta foarte mult corpul sa elimine toxinele acumulate.

Sucul de portocale contine de asemenea calorii, astfel poate satisface o dieta care necesita cel putin 1200 calorii pe zi. Desigur, ca la orice alta dieta, se va observa o scadere in greutate pe parcursul intregii perioade de doua saptamani, insa odata cu reintroducerea meselor solide aceasta greutate lipsa va fi recuperata chiar in saptamana imediat urmatoare. In acest fel veti reusi sa va detoxifiati organismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *