vacanta de grupvacanta de grup

Cand vine vorba de petrecerea timpului liber, romanii sunt unii dintre cei mai activi cetateni in materie de distractie, incat aleg sa petreaca in cele mai inedite locuri, de la padure, lacuri si pana la zonele de munte.

Excursia perfecta incepe cu un gand pozitiv, cu un spirit energic si cu o atitudine de aventurier, incat atunci cand planificati o asemenea excursie este bine sa lasati problemele acasa sau sa le ingropati undeva unde nu le veti mai gasi la intoarcere. Incercati sa inchideti telefonul si calculatorul pentru cateva zile, incat sa observati cat de racoritor este sa aveti tot timpul doar pentru voi.

Nu plecati de acasa fara cateva lucruri esentiale precum spray-ul pentru insecte, lanterna, permisul de conducere sau palaria. Niciodata o excursie nu poate fi mai amuzanta daca nu sunt alaturi acei oameni-cheie, care sa aduca un pic de amuzament si voie buna, incat alege-i pe acei prieteni care sa indeplineasca cele doua premise: 1. sa fie distractivi si 2. sa fie si mai distractivi.

O excursie cheie nu poate sa nu detina cele mai amuzante jocuri, incat calatoria trebuie sa conteze si nu destinatia. Daca programati o excursie pe mai multe zile, nu uitati sa impachetati si acele alimente care sa va ofere energia necesara, de la alune, seminte, nuci sau fructe.

Multitudinea de oferte care se regasesc pe piata serviciilor turistice inseamna economii la bugetul gurpului, incat poti oricand sa urmaresti promotiile pe site-urile de specialitate, optand pentru acele mai pachete cat mai avantajoase pentru grup.

Inainte de a pelca in excursie anunta-i pe vecini ca urmeaza sa pleci, spune rudelor ca urmeaza sa nu fii de gasit pentru cateva zile, incat vrei sa scapi de stresul cotidian si sa te recreezi in cele mai noi locuri, pentru a reveni cu forte proaspete si amintiri placute.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *