baterie telefonbaterie telefon

O baterie de telefon te tine din ce in ce mai putin. Cauzele ar putea fi diverse insa cu siguranta sunt si aplicatii de care nu ai avea nevoie si le tii deschise. Mai mult decat atat, sunt greseli frecvente pe care le faci.

Descopera ce trebuie sa faci pentru a reduce din consumul de baterie:

  1. Inchide de fiecare data orice aplicatie pe care nu o mai folosesti. Si nu le lasa nici macar pe background sa ruleze pentru ca inca mai folosesc din baterie.
  2. Nu folosi lumina ecranului la un nivel maxim ci regleaza totul in functie de modul in care iti convine. In orice caz, cu cat mai putina cu atat mai bine reduci din  consumul de baterie.
  3. Temele pe care le folosesti ar putea fi si ele consumatoare. Asa ca acele teme live cu animatii sunt de vina pentru un consum mai mare decat ai tu nevoie. Simplismul te-ar putea ajuta in schimb.
  4. Functia de vibrare este si ea de vina pentru un consum prea mare si prea rapid din bateria telefonului tau. Asa ca verifica pentru ce tip de notificari ai nevoie la telefon. De unele te poti insa lipsi fara doar si poate.
  5. Soneria si tonul tastaturii sunt si ele elemente pe care sa le tii sub control. De altfel un ton la minim este indicat.
  6. Conexiunile de orice fel trebuie sa le ai inchise daca tii la bateria ta. Asa ca de la 4G la WIFI orice tine de conexiune ai face bine sa le inchizi cat timp nu le folosesti. Si mai cu seama cand nu esti intr-o arie buna cat timp se va cauta o retea bateria se va consuma cu mult mai mult.
  7. Evita expunerea telefonului la temperaturi extreme, de la prea cald la prea frig. Si cand il vei incarca prefera oricand varianta de incarcator original.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *